Jennifer Aniston Courteney Coxtól vett biliárdleckéket

Jennifer Aniston Courteney Coxtól vett biliárdleckéket

2020. augusztus 23. 07:00:00

Bár már 16 éve vége a Jóbarátoknak, a sorozat sztárjai azóta is barátok maradtak.

Lehet, hogy az volt a Jóbarátok sikerének titka, hogy a szereplők a magánéletükben is jó barátok voltak? Bár a választ nem tudjuk, az biztos, hogy a szereplők 16 évvel a sorozat befejezése után is rendszeresen találkoznak, közös programjaikról pedig Insta-oldalukon is megosztanak ezt-azt. Most éppen a sorozatban Rachelt alakító Jennifer Aniston és Courteney Cox (a.k.a. Monica) osztották meg ugyanazt a videót szombat estéjükről, amikor azzal múlatták az időt, hogy Cox megtanította kolléga- és barátnőjét biliárdozni. A vicces videóból úgy látjuk, Aniston nem volt annyira könnyű tanítvány. 

A fenti videót Cox mellett Aniston is megosztotta, akinek az Insta-oldalán Gwyneth Paltrow és Reese Witherspoon is like-olta és vicces kommenttel látta el a bejegyzést. Cox a már megmutatott videó mellett egy másikat is feltöltött, amin csak ő látható, amint éppen egyik golyót a másik után üti be a lyukakba, vérprofi játékoshoz illően.  

Legutóbbi közös videójukban a színésznők kutyák segítségével hívták fel követőik figyelmét arra, mennyire fontos a maszk viselése. Ezután pedig a Jóbarátok harmadik  színésznőjével, Lisa Kudrow-val kiegészülve beszéltek arról rajongóiknak közösségi oldalukon, hogy minden szavazat számít, ezért arra buzdítottak mindenkit, hogy menjenek el szavazni az amerikai időközi választásokon. 


Iratkozz fel hírlevelünkre

Köszönjük, hogy elolvastad cikkünket.

Történeted, téma ötleted szívesen fogadjuk, az info [kukac] beautylife.hu címen.

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj a legújabb trendekről, aktualitásokról.

Továbbiak a témában