Lady Gaga úgy beszélt az exéről, hogy utána elnézést kért a jelenlegi barátjától

Lady Gaga úgy beszélt az exéről, hogy utána elnézést kért a jelenlegi barátjától

2020. november 03. 12:25:00

Az énekesnő épp a demokrata elnökjelölt estéjén énekelt, miközben kiszaladt néhány mondat a száján, ami miatt pár perccel később úgy érezte, elnézést kell kérnie.

Lady Gaga is kivette a részét az amerikai elnökválasztást megelőző kamqpányból: az énekesnő a voksolás előtti utolsó napon Pennsylvaniában lépett fel egy Joe Bident, a demokrata jelöltet támogató kampányeseményen. Gaga több korábbi dalát is előadta a rendezvényen, az egyik felkonferálásakor a volt barátjáról, pontosabban volt vőlegényéről is beszélt. 

Egyszer eljegyzett egy Lancasterből, Pennsylvaniából származó férfi. Tudom, tudom, de nem működött a dolog. Nagyon szerettem őt, de nem működött. Ettől függetlenül még mindig szeretem az én pennsylvaniai pasim. Szeretlek, Joe! Joe az új pennsylvaniai pasim!

Gaga Taylor Kinney-re utalt, akivel 2010-ben ismerkedett meg, a férfi 2015-ben kérte meg  a kezét, majd egy évvel később, 2016-ban ért véget a kapcsolatuk, de nem ez volt Gaga egyetlen eljegyzése, ami kudarcosan alakult. Az énekesnő 2019 februárjában bontotta fel második eljegyzését, ezúttal a kikosarazott férfit Christian Carinónak hívták, akivel öt hónapig járt jegyben, előtte pedig két évig alkottak egy párt. 

Visszatérve a kampánykoncertre, Gaga a You and I éneklése közben többször szünetet tartott, hogy közbeszólásaival szórakoztassa a közönségét. Ekkor címzett néhány bűnbánó szót jelenlegi barátjának, Michael Polanskynak, akivel az év eleje óta alkotnak egy párt.

A barátomnak üzenem, aki itt van ma este, hogy sajnálom ezt az egész "pennsylvaniai srác, akivel randiztam" -dolgot. Nagyon szeretlek, de ez így van.

Iratkozz fel hírlevelünkre

Köszönjük, hogy elolvastad cikkünket.

Történeted, téma ötleted szívesen fogadjuk, az info [kukac] beautylife.hu címen.

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj a legújabb trendekről, aktualitásokról.

Továbbiak a témában