Jennifer Aniston és Lisa Kudrow a Jóbarátok reunionról beszéltek

Jennifer Aniston és Lisa Kudrow a Jóbarátok reunionról beszéltek

2020. június 24. 09:00:00

16 évvel ezelőtt ért véget a sorozat, de idén tavasszal egy rendhagyó epizód erejéig ismét összegyűlt volna a hat színész. Aztán jött a koronavírus, ami újraírta a terveket.

A Variety Actors on Actrors c. műsorának -, melyben mindig két színész beszélget egymással - legutóbbi részében a Jóbarátok egykori sztárjai, Jennifer Aniston és Lisa Kudrow szerepeltek, akik nem meglepő módon többek között az 1994 és 2004 között futó sorozatot is szóba hozták. 

A témát Kudrow kezdte, aki megkérdezte Anistont, emlékszik-e olyan epizódra, melyben nem forgattak együtt. Aniston határozatlanul kijelentette, hogy talán Az ébren töltött éjszaka c. részben nem volt közös jelenetük (pedig volt, az epizód elején, amikor mindannyian a tetőn vannak - a szerk.). Ezután Kudrow bővebben is beszélt a sorozatról. Elmondta, annyira imádta a műsort, hogy utána alaposan meggondolta, milyen felkérésre mond igent.

Olyan volt, mintha egy választott családommal lettem volna. Amikor a saját dolgaimat csinálom, az más, de a Jóbarátok óta nem nagyon tudok ennyire kötődni egy sorozathoz. Ez nem 10 évnyi kemény munka volt. Egyáltalán nem. Tudtam, hogy azért működik a műsor, mert el voltunk köteleződve egymás iránt. Nemcsak a szerepről vagy a szerződésről volt szó. Még mindig nagyon szeretjük egymást. (...) Azt hiszem, egy részem meghalt, nem tudnám újra ezt csinálni. 

A sorozatbéli Rachel, alias Jennifer Aniston pedig arról vallott a beszélgetésben, hogy a mai napig vissza szokta nézni a sorozat részeit. A bakikat is nagyon élvezi, amiket egyszer Courteney Cox-szal együtt nézett meg, miután felfedezték a videókat az interneten. 

Imádom, hogy amikor megnézek egy részt, általában még emlékszem rá, mikor hibáztunk. 

Végezetül a HBO Maxnak köszönhetően idén tavaszra tervezett rendhagyó Jóbarátok-epizódról is beszéltek a sztárok, amiben mind a hat jóbarát feltűnik. Ahogy a rajongók észrevették, ez a rész még nem került adásba, a koronavírus miatt napolták el a projektet, amiért elvileg 2,5 millió dollárt (több mint 770 millió forintot) kaptak volna fejenként a színészek.

Nem leszek benne Phoebe

- mondta Lisa Kudrow az epizódról,

Én pedig nem leszek Rachel

- tette hozzá Jennifer Aniston.

...habár mégis. Végül is picikét olyanok leszünk, mint ők, de nem igazából. De amúgy igen.

Ebből tudjon bárki bármit kihámozni... 


Iratkozz fel hírlevelünkre

Köszönjük, hogy elolvastad cikkünket.

Történeted, téma ötleted szívesen fogadjuk, az info [kukac] beautylife.hu címen.

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj a legújabb trendekről, aktualitásokról.

Továbbiak a témában