Orlando Bloom eddig nem látott képeket osztott meg Katy Perry-ről és magáról

Orlando Bloom eddig nem látott képeket osztott meg Katy Perry-ről és magáról

2020. október 27. 07:00:00

Ezzel és egy vicces videóval köszöntötte 36. születésnapját ünneplő menyasszonyát.

Október 25-én ünnepelte Katy Perry 36. születésnapját, amiről természetesen vőlegénye, Orlando Bloom sem feledkezett el - aki csak azért nem a férje még, mert a koronavírus miatt el kellett halasztaniuk Japánba tervezett esküvőjüket. 

A színész több régen készült, közös fotójukat töltötte fel Insta-oldalára, melyek közül kettőn az énekesnőnek még sötét a haja, vagyis évekkel ezelőtt készülhetett. (A pár 2016-ban jött össze, majd egy rövid ideig különváltak, aztán megint összejöttek.) Egy másik fotó hátterében a piramisok látszanak, vagyis ez a szelfijük egy romantikus egyiptomi vakációjukon készült. Ami viszont mindegyik képben közös, hogy eddig egyiket sem láthatták a sztárpár rajongói. 


De nem ez volt Bloom egyetlen Perry születésnapjához kapcsolódó bejegyzése: a Borat-film főszereplője, Sacha Baron Cohen készített egy rövid videót, amin a színész Boratnak öltözve kívánt boldog születésnapot az énekesnőnek, és sok habot a tortájára. 

A videó nagyon elnyerhette tetszését a nem régiben anyukává vált Katy Perrynek, ugyanis ő is megosztotta a tartalmat saját Insta-oldalán.

Iratkozz fel hírlevelünkre

Köszönjük, hogy elolvastad cikkünket.

Történeted, téma ötleted szívesen fogadjuk, az info [kukac] beautylife.hu címen.

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj a legújabb trendekről, aktualitásokról.

Továbbiak a témában