Ha Jennifer Lawrence áthívja a barátnőjét, a férje a vendégszobában alszik

Ha Jennifer Lawrence áthívja a barátnőjét, a férje a vendégszobában alszik

2020. október 23. 13:00:00

És mivel a színésznő gyakran találkozik a barátaival, ez gyakran előfordul.

Jennifer Lawrence az Absolutely Not podcastben beszélt arról, milyen gyakran hívja át barátait otthonába, akik gyakran ott is alszanak - szemlézte a Just Jared. A 30 éves Oscar-díjas színésznő szerint ismerősei (vagy legalábbis a legjobb barátnője) heti rendszerességgel járnak át hozzájuk, és általában náluk is alszanak. Ezeken az alkalmakon Lawrence férje, Cooke Maroney száműzetésbe kerül a hálószobából: a vendéghálóban kell aludnia.

Lawrence a podcast előtti napon is ottalvós házibulit rendezett, bár hozzátette, a napok picit összefolynak a fejében, és azt sem tudja megjósolni, meddig tart egy-egy ilyen házibulija. 

A legjobb barátom átjött, de nem volt előre eltervezve. Az éjszakát az ágyamban töltötte, ott is aludtunk el, úgyhogy a férjemnek a vendéghálóban kellett aludnia. Tudja, hogy ilyen esetekben mi a teendő.

Lawrence a legjobb barátnőjéről elárulta, hogy elég korán, már 24 éves korában férjhez ment, ami után a színésznő azt gondolta, ettől a kapcsolatuk is meg fog változni, kevesebb idejük lesz egymásra. Szerencsére nem így történt.

De ő azt mondta, dehogy fog bármi is megváltozni! És tényleg, a mai napig barátnők vagyunk, pedig már hét éve házas. Még mindig szeretjük a csajos estéket. Iratkozz fel hírlevelünkre

Köszönjük, hogy elolvastad cikkünket.

Történeted, téma ötleted szívesen fogadjuk, az info [kukac] beautylife.hu címen.

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj a legújabb trendekről, aktualitásokról.

Továbbiak a témában