Kim Kardashian egy magánszigeten ünnepelné 40. születésnapját

Kim Kardashian egy magánszigeten ünnepelné 40. születésnapját

2020. október 20. 14:50:00

Nem aprózza el a bulit, de van is miből ráznia a rongyot.

Kim Kardashian nem akárhogyan szeretné megünnepelni a negyvenedik születésnapját - derítette ki a Page Six. A celeb egy magánszigetet szemelt ki magának a Karib-térségben, aminek a pontos helyét még a meghívott vendégeinek sem árulta el egyelőre. A születésnapját október 21-én ünneplő Kardashian körülbelül 30 főt hívott meg a bulijára, akik között lesznek barátok és családtagok is, így természetesen az amerikai elnökválasztáson induló férje, Kanye West is biztosan ott lesz.

A vendégeket egy meghatározott helyen, a szülinapi zsúr előtt néhány órával veszi majd fek Kardashian repülőgépe, hogy a titkos úti célra szállítsa őket. Hogy végképp felhőtlen legyen a szórakozás, az ünnepelt egyszer már leteszteltette meghívottjait koronavírusra, hogy a fertőzés veszélyét kizárhassák.

Az összes vendégnek megmondták, mikor kell felszállniuk a gépre, ami jövő hét elején indul Los Angelesből. Az úti célt szigorúan titokban tartják, de ez még persze nem akadályoz meg minket abban, hogy tippelgessünk 

- mondta egy meghívott. Egyesek szerint Kardashian a Bahamákra viszi a társaságot, ahol nemrég Serena Williams is töltötte a mézesheteit, és az Északnyugati Hawaii-szigetekhez kapcsolódó Necker-sziget is szóba jött már, mint lehetséges desztináció. 

Iratkozz fel hírlevelünkre

Köszönjük, hogy elolvastad cikkünket.

Történeted, téma ötleted szívesen fogadjuk, az info [kukac] beautylife.hu címen.

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj a legújabb trendekről, aktualitásokról.

Továbbiak a témában