Alyssa Milanónak hullani kezdett a haja a koronavírustól

Alyssa Milanónak hullani kezdett a haja a koronavírustól

2020. augusztus 12. 12:00:00

A színésznő a világjárvány szinte összes tünetét észlelte magán, hónapok óta borzalmasan van.

Alyssa Milano Instagram-oldalán közölte követőivel, hogy április eleje óta borzalmas fájdalmai vannak. Alig kap levegőt, olyan érzése van, mintha egy elefánt ülne a mellkasán, szédül, fejfájással küzd, nincs étvágya, és az étel sem marad meg benne - két hét leforgása alatt négy kilóval lett könnyebb. Bármennyire is pocsékul érezte magát a színésznő, csak a napokban ment el az orvoshoz, hogy egy vérképet csináltasson. Ekkor derült ki, hogy a szervezetében megtalálhatóak a koronavírus antitestjei, vagyis Milano koronavírusban szenved. 


Az énekesnő többször is járt kórházban az utóbbi hetekben, egyszer például azért, mert erős mellkasi fájdalmai miatt azt hitte, vérrög alakult ki nála, de szerencsére rosszul sejtette. Kórházi kalandjairól ekkor nem Instán, hanem Twitteren számolt be. 

Szívás ez a vírus. Vegyétek nagyon komolyan! 

- zárta egy jó tanáccsal a mondandóját a sztár. 

És ha ez még nem lenne elég, a színésznőnek a betegség miatt a haja is hullani kezdett. Hogy mennyire, azt egy videóban mutatta meg. Kamerája elé tartott egy teljesen tiszta fésűt, majd végigfésülte vele a haját, hogy mindenki láthassa, mennyi hajszálától kell elbúcsúznia néhány mozdulat után. Itt sem spórolta le a tanácsadást, a videóban minden követőjét felszólította arra, hogy viseljen maszkot. 
Iratkozz fel hírlevelünkre

Köszönjük, hogy elolvastad cikkünket.

Történeted, téma ötleted szívesen fogadjuk, az info [kukac] beautylife.hu címen.

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj a legújabb trendekről, aktualitásokról.

Továbbiak a témában