A legjobb koszorúslány ruha kiválasztása

A legjobb koszorúslány ruha kiválasztása

2020. május 29. 15:00:00

A koszorúslány ruhákból rengetegféle van, ezért itt egy kis segítség, hogy könnyebb legyen a döntés.

Mint ahogy egy menyasszonyi ruha kiválasztása, úgy a koszorúslányok ruhájának a kérdése is fontos szerepet tölt be egy ara életében. De mi  lehet az optimális döntés, ami mindenkinek megfelel? Nos, a válasz egészen egyszerű, ami illik az esküvő hangulatához, helyszínéhez és az esküvői dekoráció színeihez. Amerikában nagy népszerűségnek örvendenek az egységes koszorúslány ruhák. Ez azt jelenti, hogy minden lány ugyanolyan stílusú és színű ruhában van, amit a legtöbb esetben a menyasszony választ ki.


Ebben az esetben a menyasszonynak figyelembe kell vennie koszorúslányai testalkatát, magasságát és bőrszínét is. A koszorúslányok magassága elég meghatározó szerepet tölt be ebben az esetben, ugyanis egy alacsonyabb lányon nem fog jól kinézni egy maxi ruha és ugyanígy a magasabb lányoknál sem mindegy, milyen ruhát adunk rájuk. Ha nagy magasság különbségek vannak a koszorúslányok között érdemes egy midi, vagyis közép hosszú ruhát választani számukra.


A sötétebb hajszínű és bőrű lányokon nagyon jól mutatnak a világos és a pasztell színek. Ezekből a legkeresettebbek manapság az olíva zöld, a pasztell kék és a púder rózsaszín.

A világos hajszínű és bőrű lányok számára remek választás lehet valami élénkebb vagy sötétebb szín. A legnépszerűbbek mostanában a sárga, az antik rózsaszín és az élénk kék.


A ruhák stílusát nézve pár éve nagy népszerűségnek örvend az úgynevezett infinity vagyis végtelen, pántos ruha. A nevét onnan kapta, hogy számos módon kötheted meg a pántját. Sokan választják ezt, mert praktikus megoldás, hiszen úgy variálod, ahogy szeretnéd és mégis harmonikus lesz a végeredmény.


A legfőbb szabály, hogy a menyasszonyt ne öltözd túl és ne vegyél fel olyan színt, amilyet ő fog hordani, hiszen ez az ő napja.

A galériában további inspirációkat találsz.

Iratkozz fel hírlevelünkre

Köszönjük, hogy elolvastad cikkünket.

Történeted, téma ötleted szívesen fogadjuk, az info [kukac] beautylife.hu címen.

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj a legújabb trendekről, aktualitásokról.

Továbbiak a témában