Courteney Cox szexi és vicces videóval ünnepelte 56. születésnapját

Courteney Cox szexi és vicces videóval ünnepelte 56. születésnapját

2020. június 17. 23:10:00

Úgy futott a tengerparton, hogy azt még az egykori Baywatch-szépség, Pamela Anderson is megirigyelte volna.

Courteney Cox Insta-oldalán is megemlékezett 56. születésnapjáról, és egy rövid videót töltött fel a közösségi oldalára. A bejegyzésben egy fekete bikiniben nekifut a víznek, amibe fejest ugrik, a csobbanáskor pedig úgy tesz, mintha megbotlott volna. A bikinis tengerparti futós jelenet minket erősen a Baywatch-ra emlékeztet, valószínűleg a színésznő is pont ezt a hatást akarta elérni. 

Hálásan merülök el a következő évben

- írta a videó mellé Cox.

A leginkább a Jóbarátokból ismert színésznőt sorozatbéli volt kollégája, Lisa Kudrow, alias Phoebe is felköszöntötte a poszt kommentjében, nagyszerűnek és nagylelkűnek titulálva a szülinapost. A két színésznő a sorozat 2004-es befejezése után is tartotta egymással a kapcsolatot, évtizedeken átívelő barátságukhoz kétség sem fér, főleg, hogy Cox első Insta-bejegyzésében is Kudrow-val látható. 


Cox lányával, Cocoval együtt ünnepelhetett, aki két nappal korábban született édesanyjánál, és idén töltötte be a 16. életévét. Anya és lánya hihetetlenül hasonlítanak egymásra, amit Courteney Cox már többször meg is mutatott a Insta-követőinek.Iratkozz fel hírlevelünkre

Köszönjük, hogy elolvastad cikkünket.

Történeted, téma ötleted szívesen fogadjuk, az info [kukac] beautylife.hu címen.

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj a legújabb trendekről, aktualitásokról.

Továbbiak a témában