Gwyneth Paltrow megmutatta 16 éves nagylányát

Gwyneth Paltrow megmutatta 16 éves nagylányát

2020. május 18. 09:00:00

A színésznő és volt férje, Chris Martin közös gyermeke, Apple nemrég ünnepelte 16. születésnapját. A sztárszülők Instagram-oldalukon is felköszöntötték őt.

Múlt héten ünnepelte Gwyneth Paltrow lánya, Apple 16. születésnapját. A színésznő Instagram-oldalán is sok boldogságot kívánt neki, néhány fotót is feltöltött róla, melyek nemcsak azt bizonyítják be, hogy Apple szinte már kész nő, hanem azt is, hogy mennyire hasonlít édesanyjára. 

Paltrow hosszasan ír bejegyzésében arról, mennyire csodálatos lánya van, akivel szeret késő éjszakáig fent lenni és nagyokat beszélgetni. 

Hihetetlenül szerencsés vagyok, hogy az anyukád lehetek, te gyönyörű és kedves fiatal hölgy.

 - írja a színésznő a bejegyzésénél, majd azt is megköszöni lányának, hogy őt választotta anyjának, és megdicséri lányát, hogy neki van a legjobb fanyar humora.

Sajnos a koronavírus miatt Apple-nek le kellett mondania a születésnapi buliról, amit édesanyja is nagyon sajnált, elnézést is kért, hogy nem ünnepelhetnek a szokásos nagy felhajtással. 


Paltrow fenti képét az apuka, Chris Martin is megosztotta Insta-oldalán, akivel több mint 10 évig volt házas a színésznő, míg 2016-ban el nem váltak egymástól. 

Boldog 16. születésnapot, gyönyörű Apple!

- írja volt feleségénél sokkal visszafogottabban Chris Martin, a Coldplay együttes frontembere. Iratkozz fel hírlevelünkre

Köszönjük, hogy elolvastad cikkünket.

Történeted, téma ötleted szívesen fogadjuk, az info [kukac] beautylife.hu címen.

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj a legújabb trendekről, aktualitásokról.

Továbbiak a témában