Gwyneth Paltrow elárulta, miért mentek szét Chris Martinnal

Gwyneth Paltrow elárulta, miért mentek szét Chris Martinnal

2020. augusztus 08. 07:00:00

A sztárpár 2003 és 2016 között volt házas. Ennyi idő és két gyerek után mégis szétváltak útjaik.

Gwyneth Paltrow az utóbbi időkben leginkább Goop nevű vállalata sajátságos termékei - például vagina- vagy orgazmusillatú gyertyái - miatt kerül a bulvármédia kereszttüzébe. A színésznőből üzletasszonnyá avanzsált Paltrow a Brit Vogue-nak írt egy hosszas cikket, melyben arról mesél, miért szakítottak férjével. Chris Martinnal, a Coldplay énekesével 2003 és 2016 között voltak házasok, kapcsolatukból két gyerek is született. Fiuk, Martin 14 éves, lányuk, Apple nemrég ünnepelte 16. születésnapját. 

A 47 éves színésznő a 38. születésnapján egy toszkán vakáció alatt jött rá, hogy vége a házasságának, szemlézi az E! Online Paltrow írását. 

Nem tudom felidézni, mikor történt pontosan, nem emlékszem, a hét melyik napja vagy melyik napszakja volt. De tudtam, hogy a hosszú séták, késői kelések, a nagy pohár borok és kézen fogva járás ellenére is vége a házasságomnak. 

Paltrow szerint évekbe telt, míg ráébredt, hogy véget kell vetnie a kapcsolatának, először csak olyan halkan merte kimondani a válás szót, hogy még ő sem hallotta. A színésznő úgy látja, kapcsolatuk Martinnal a mai napig jó, noha soha nem voltak ténylegesen egy pár, a saját megítélése szerint.

Nem akartunk elbukni. Nem hagytuk, hogy bárki negatívan befolyásoljon minket és mindenre hajlandóak voltunk, hogy ne sértsük meg a gyerekeinket. Nem akartuk elveszíteni a családunkat.

Aztán egy idő után belátta: azzal, hogy görcsösen ragaszkodik a házasságához, nem old meg semmit.

Sosem illettünk annyira össze. Mindig volt egy kis nyugtalanság, feszélyezettség közöttünk. De istenem, nagyon szerettük a gyerekeinket. 

Arról, hogy pontosan milyen nyugtalanság is volt közöttük, Paltrow nem írt többet. Arról viszont igen, mennyire rettegett tőle, hogyan lesz képes a lehető legcsendesebben lezongorázni a válást anélkül, hogy a média darabokra cincálná őket. Attól is félt, hogy miután Amerikába költöznek, hogyan fogják gyerekei megszokni az új környezetüket. 

Paltrow 2018-ban házasodott össze Brad Falchuk forgatókönyvíróval, volt férje pedig Dakota Johnsonnal járt, de körülbelül egy éve szakítottak. Paltrow cikkében egykori és mostani férjét is összehasonlítja: míg Martin az a férfi, aki jó apa a gyermekeinek, addig Falchuk az a személy, aki mellett a színésznő megöregedhet. 

Ez a két eltérő szeretet nemcsak jól megél egymás mellett, de még erősítik is egymást. 

Iratkozz fel hírlevelünkre

Köszönjük, hogy elolvastad cikkünket.

Történeted, téma ötleted szívesen fogadjuk, az info [kukac] beautylife.hu címen.

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj a legújabb trendekről, aktualitásokról.

Továbbiak a témában