Harry herceget választották 2020 legszexibb royaljának

Harry herceget választották 2020 legszexibb royaljának

2020. november 23. 21:00:00

A People magazin idén is megszavazatatta olvasóit.

A People magazin évről évre megkérdezi olvasóitól, hogy kit tartanak az adott évben a legszexibb férfinak, különböző szempontok szerint. Idén Harry herceget választották a legszexibb royálnak, aki már nem először szerepel a listán: tavaly az év apukájának titulálták. (Első gyermeke, Archie tavaly május elején született.) Sokan talán meglepődhettek, hogy 2020-ban az angol hercegé lett a legszebb férfi royalnak járó cím, hiszen az év elején Harry hercegről és feleségéről, Meghan Markle-ről többnyire nem éppen pozitív hangvételű cikkeket írtak, amiért leszakadtak a királyi családról, és Amerikába tették át a székhelyüket. 

A szintén a People által szervezett, az év legszexibb férfija szavazásáról talán még többet szoktak cikkezni, mi is így tettünk nemrég. Az elismerést, amit tavaly John Legend, előtte pedig Idris Elba szerzett meg, idén Michael B. Jordan zsebelte be, aki a megtisztelő címről elmondta, hogy ismerősei korábban azt mondták neki, ne is álmodozzon róla. 


És hogy a többi kategóriában ki nyert? A legsármosabb fiútestvéreknek például Liam, Luke és Chris Hemsworth-t nevezték meg, a karantén idején legszexibb tartalmat előállító celebnek pedig (bizony, ilyen kategória is van!) Shawn Mendest. És ha már fentebb említettük, hogy van év legszexibb apukája díj is, eláruljuk, hogy idén Joe Jonas nyerte, a legszexibb kapcsolatban élő férfi a People olvasói szerint pedig Ryan Reynolds.

Iratkozz fel hírlevelünkre

Köszönjük, hogy elolvastad cikkünket.

Történeted, téma ötleted szívesen fogadjuk, az info [kukac] beautylife.hu címen.

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj a legújabb trendekről, aktualitásokról.

Továbbiak a témában