Britney Spears addig nem áll színpadra, míg az apja a gyámja

Britney Spears addig nem áll színpadra, míg az apja a gyámja

2020. november 11. 15:00:00

Az énekesnő és apja bírósági pere már hónapok óta tart. Jövő év elejéig még biztos, hogy Jamie Spears gyámkodik a lánya felett.

Ahogy arról korábban már beszámoltunk, 2008-as idegösszeomlása óta édesapja, Jamie Spears az énekesnő gyámja, ami a gyakorlatban azt jelenti, hogy a sztár lényegében semmiről sem dönthet egyedül. Britney Spearsnek ez természetesen kicsit sem tetszik, ezért a bírósághoz fordult, hogy véget vessen apja gyámságának, ami a jelek szerint úgy tűnik, február elejéig még biztosan tart. Az énekesnő ügyvédje legutóbb azzal a sokakat meglepő kijelentéssel rukkolt elő a bíróságon, hogy amíg Jamie Spears az énekesnő gyámja marad, Spears tuti nem fog fellépni - írja a Page Six.

Addig nem fog fellépni, míg az apja felelős a karrierjéért

- mondta az ügyvéd, majd hozzátette, hogy ügyfele fél az apjától. Szavaiból kiderült az is, hogy apja és lánya már régóta nem beszélnek egymással. Bár az énekesnő szülei már évekkel ezelőtt elváltak, édesanyja, Lynne is kifejtette a véleményét a gyámságról ügyvédjén keresztül, amit nemes egyszerűséggel mérgezőnek nevezett. 

A veszekedés nem szokatlan a mi családunkban, de a mi családunk nem egy átlagos család.

A bíróság előtt rendszeren megjelennek Spears rajongóik, akik elindították a #FreeBritney mozgalmat, melynek célja, hogy az énekesnő kikerüljön apja gyámsága alól. Eddig nem úgy tűnik, hogy bármilyen hatást is gyakoroltak volna a bíróra. 

Iratkozz fel hírlevelünkre

Köszönjük, hogy elolvastad cikkünket.

Történeted, téma ötleted szívesen fogadjuk, az info [kukac] beautylife.hu címen.

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj a legújabb trendekről, aktualitásokról.

Továbbiak a témában