Pár nappal a szülés után Katy Perry fehérneműs képet posztolt magáról

Pár nappal a szülés után Katy Perry fehérneműs képet posztolt magáról

2020. szeptember 02. 22:00:00

Nem csak a terhességét fogta fel viccesen és ironikusan, újdonsült anyastátuszához is így áll.

Augusztus végén született meg Katy Perry és vőlegénye, Orlando Bloom első gyermeke, akinek a Daisy Dove nevet adták. Mivel az énekesnő terhessége alatt is gyakran viccet űzött hatalmas pocakjából, annyira talán nem is meglepő, hogy a szülés után sem állt le az önironiával.

Bár az énekesnő meghívást kapott az MTV zenei díjátadójára, a VMA-ra (ahol a legtöbb díjat Lady Gaga zsebelte be), nem tudott elmenni rá, mivel nem akarta magára hagyni az akkor még csak pár napos kislányát. Ettől függetlenül Perry készített magáról egy tükörszelfit, amin a VMA-t is betaggelte, hogy tudassa a szervezőkkel, milyen állapotban van otthon a gálázás helyett. A fotón az énekesnő fehérneműre vetkőzve, kócos hajjal és smink nélkül látható. A kiírása szerint a hajáért és a sminkjéért a kimerültsége felelős.Fáradtsága ellenére új CD-je promotálására szerencsére maradt még ereje, online webshopjában tucatnyi póló közül válogathatnak a rajongók.

Az énekesnőnek nemcsak a rajongók gratuláltak, hanem az egyik kolléganője, Beyonce is, aki egy hatalmas csokor fehér rózsával lepte meg Perry-t, amit az ajándékozott meg is mutatott közösségi oldalán.


Iratkozz fel hírlevelünkre

Köszönjük, hogy elolvastad cikkünket.

Történeted, téma ötleted szívesen fogadjuk, az info [kukac] beautylife.hu címen.

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj a legújabb trendekről, aktualitásokról.

Továbbiak a témában