Johnny Depp egy reggel arra kelt, hogy fekália van Amber Hearddel közös ágyában

Johnny Depp egy reggel arra kelt, hogy fekália van Amber Hearddel közös ágyában

2020. július 15. 20:00:00

Bár már három évvel ezelőtt elváltak, a pereskedés és a sárdobálás még mindig tart: Amber Heard többször kifejtette, mennyire agresszíven viselkedett Depp vele, aki most egy meglepő sztorival állt elő a bíróságon: valaki fekáliát tett az ágyába.

Johnny Depp nem volt feleségével, hanem a Sun angol bulvárlappal pereskedik, amiért azt merték írni róla, hogy asszonyverő. A bírósági ügy valószínűleg maratoni hosszúságú lesz, a londoni tárgyalásokon már feltűnt Johnny Depp egykori felesége, Amber Heard is. Az eljárást mindkét fél remek alkalomnak érzi arra, hogy újabb meredekebbnél meredekebb részleteket áruljanak el rapszodikus házasságukból. 

Azt már viszonylag régebben mesélte el egyik bírósági légyottja alkalmával Depp, hogy Heard egyszer dühében hozzávágott egy üveget, ami olyan szerencsétlenül találta el a színészt, hogy leszakadt az ujja vége, amivel kórházba kellett rohannia, hogy visszavarrják. 

Visszatérve a folyó pereskedésre, a bíróságon a Sun Amber Heard 2015-ös naplórészletével védekezik, aminek alapján azt írták a színészről, hogy asszonyverő - írja a Page Six. Heard naplójának egy részét, amit a mézeshetek alatt vetett papírra a sztár, a bulvárlap ügyvédje hangosan felolvasott a tárgyaláson:

Úgy feküdtünk le, hogy előtte alaposan összeverekedtünk, gyerekes haraggal, félelemmel és szeretettel. Borzalmas volt a veszekedésünk. Johnny egy ponton arra eszmélt, hogy a pólóját a nyakam köré tekerte. (...) Többször is megütött.

Depp szerint volt felesége megpróbálja egy szörnyetegnek beállítani őt, akitől féltette a saját életét, ám a sztár szerint ebből semmi sem igaz. Sőt, ő is felelevenített egy rendhagyó éjszakájukat, amiből szerinte kiderül, exe sem ártatlan. Éppen Amber Heard születésnapja volt, ám Depp egyéb elfoglaltságai miatt csak későn ért haza, amiért Heard rettentő módon dühös lett rá. Másnap, amikor a színész felébredt, arra lett figyelmes, hogy az ágyában egy emberi fekália van. Elvileg egy hangfelvétel is kiszivárgott már, melyben Depp közli Hearddel, hogy fekália volt a közös ágyukban, amire Heard nem reagál, nem ellenkezik. A nő szerint azon a bizonyos szülinapi estén Depp volt az, aki bántalmazta, pezsgősüveggel támadt rá, a teljesen védtelen áldozatra. 

Iratkozz fel hírlevelünkre

Köszönjük, hogy elolvastad cikkünket.

Történeted, téma ötleted szívesen fogadjuk, az info [kukac] beautylife.hu címen.

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj a legújabb trendekről, aktualitásokról.

Továbbiak a témában