Majd' 20 év után ismét közös projektben vállal szerepet Jennifer Aniston és Brad Pitt

Majd' 20 év után ismét közös projektben vállal szerepet Jennifer Aniston és Brad Pitt

2020. augusztus 19. 18:30:00

Újra összeáll az álompár, de szigorúan csak munkaügyileg.

Legutóbb akkor írtunk Brad Pittről, amikor beszámoltunk róla, milyen nehézkesen tud megegyezni volt feleségével, Angelina Jolie-val közös gyerekeik láthatási jogán. Bár a mostani cikkünkben gyerekek nem szerepelnek, a színész másik exe, Jennifer Aniston igen, akivel 19 év után ismét közös produkcióban szerepelnek majd.

A New York Post számolt be róla, hogy a két színész, akik 2000 és 2005 között voltak házasok, ugyanabban a műsorban fognak szerepelni. Igaz, nem egy hagyományos filmet vagy sorozatot kell elképzelned, Dane Cook Feelin' A-Live című online felolvasóestjéhez (mely a Változó világ c. 1982-es film feldolgozása lesz) csatlakozott a két sztár, amiben többek között Julia Roberts, Matthew McConaughey és Morgan Freeman is szerepet vállaltak. 

Aniston és Pitt eddig csak egyetlen egyszer szerepeltek együtt, 2001-ben, a Jóbarátokban egy epizódszerepre hívták meg a színészt, a 8. epizód hálaadásos részéhez. Bár a sorozatbéli karaktere ki nem állhatta Rachelt (alias Anistont), a valóságban ekkor még házasok voltak. 


via GIPHY


Iratkozz fel hírlevelünkre

Köszönjük, hogy elolvastad cikkünket.

Történeted, téma ötleted szívesen fogadjuk, az info [kukac] beautylife.hu címen.

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj a legújabb trendekről, aktualitásokról.

Továbbiak a témában