Úgy tűnik, Leonardo DiCaprio eljegyzezte 22 évvel fiatalabb szerelmét

Úgy tűnik, Leonardo DiCaprio eljegyzezte 22 évvel fiatalabb szerelmét

2020. július 30. 08:00:00

Már több, mint három éve vannak együtt, a színész most szánta rá magát a lánykérésre.

Nem csak Demi Lovato örülhet, hogy élete szerelme gyűrűt húzott az ujjára: a Gossip Pop információi szerint a 45 éves Leonardo DiCaprio is eljegyezte 23 éves szerelmét, Camila Morronét. Egyes bulvárlapok azt írják, már az eljegyzési gyűrűt is látni vélték a nő kezén. A színész és a Buenos Aires-i modell sokáig próbálta titokban tartani kapcsolatukat, végül az idei Oscar-gálán leplezték le magukat, ahová közösen érkeztek. 

A Gossip Pop információi szerint DiCaprio először Morrone édesapjától kérte meg lánya kezét, aki boldogan fogadta a színész terveit. A pár 2017 végén kezdett randizni, és a karanténidőszak elején költöztek össze. A bezártság pedig a jelek szerint jót tett nekik. Nemcsak visszavonult életmódjuk, hanem a köztük lévő jelentős korkülönbség miatt is sokszor cikkeztek a párról. Camila Morrone egy alkalommal kifejtette, őt cseppet sem zavarja, hogy DiCaprio 22 évvel idősebb nála, rengeteg olyan párt ismer, ahol szintén ehhez hasonlóan nagy a kordifferencia, mégis minden olajazottan működik a szerelmesek között.

DiCapriónak eddig csak egy hosszabb kapcsolata volt a mostaninál: Bar Refaeli, izraeli modellel 2005 és 2011 között, vagyis összesen 6 évig alkottak egy párt. Bár a színésznek rengeteg barátnője volt már (Gisele Bündchentől kezdve Blake Lively-ig), ez lesz az első házassága, gyereke sem született még. Tekintettel a világjárványra, az esküvő időpontját még nem tűzték ki.


Iratkozz fel hírlevelünkre

Köszönjük, hogy elolvastad cikkünket.

Történeted, téma ötleted szívesen fogadjuk, az info [kukac] beautylife.hu címen.

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj a legújabb trendekről, aktualitásokról.

Továbbiak a témában