Matthew McConaughey irtó cuki videót osztott meg gyerekeiről

Matthew McConaughey irtó cuki videót osztott meg gyerekeiről

2020. november 05. 16:25:00

Az 51. születésnapját ünneplő színészt gyerekei is felköszöntötték.

Csodálatos ébresztőre keltem ma

- írta Insta-oldalán Matthew McConaughey, majd mellékelt hozzá egy videót, melyen gyerekei kívánnak boldog születésnapot az 51 éves színésznek.

A videót a színésznő felesége, a modell Camilla Alves is megosztotta közösségi oldalán. A 2012-ben egybekelt párnak három gyermeke van: Livingston 7, Vida 10, Levi pedig 12 éves. 


A színészről sokat cikkeznek mostanában Greenlight (Zöldlámpa) című életrajzi könyve okán, amiben több titkot is elárul magáról. Például azt, hogy 15 évesen vesztette el a szüzességét, méghozzá nem éppen romantikus körülmények között: McConaughey-t megfenyegették - szemlézte a könyvből a Page Six. Ráadásul nem ez volt az egyetlen szexuális abúzusa, 18 éves korában egy férfi molesztálta őt, miután eszméletlenre verte egy kamion hátuljában. A sztár a szülei házasságáról is megoszt néhány gondolatot. Mivel a McConaughey szülők kétszer is elváltak és háromszor házasodtak össze, nem meglepő, ha a színész hullámvasútnak nevezi kapcsolatukat. A könyv annyira nem ismeri a tabukat, hogy McConaughey még az édesapja haláláról is megemlékezik a könyvében, aki szeretkezés közben hunyt el, ahogy azt az idősebb McConaughey meg is jósolta a fiának. 

Iratkozz fel hírlevelünkre

Köszönjük, hogy elolvastad cikkünket.

Történeted, téma ötleted szívesen fogadjuk, az info [kukac] beautylife.hu címen.

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj a legújabb trendekről, aktualitásokról.

Továbbiak a témában