Sean Penn titokban elvette barátnőjét

Sean Penn titokban elvette barátnőjét

2020. augusztus 02. 19:00:00

Az 59 éves színész nemrég elvette 28 éves szerelmét, Leila George-ot. Mindez onnan derült ki, hogy a sztárnak Instagramon gratulált az egyik kollégája.

Nemcsak Leonardo DiCaprio lett férj az utóbbi napokban: az Oscar-díjas Sean Penn is megházasodott, írja a Page Six. Minderre igen különös módon lehetett rájönni: A Fekete hattyú rendezőjének, Mike Medavoy-nak a felesége, Irina posztolt egy azóta már nem elérhető képet Insta-oldalára. A hozzá tartozó szövegből derült ki, hogy Penn elvette nála 31 évvel fiatalabb barátnőjét, az ausztrál származású színésznőt, Leila George-ot. 

Nagyon örülünk, hogy Sean Penn és Leila George megházasodott. Szeretünk titeket. Nagyon boldogok vagyunk, hogy megtaláltátok az igaz lelki társatokat

- írta Irina Medavoy.

A pár 2016 óta randizik egymással, Penn korábban már kétszer volt házas: 1985 és '89 között Madonna volt a felesége, 1996-tól 2010-ig Robin Wrighttal volt kapcsolatban. A színésznek két gyereke van: Dylan (29) és Hopper (27), mindkettejük édesanyja Wright. A színészt Charlize Theronhoz is szoros kötelék fűzte, olyannyira, hogy 2014-ben eljegyezte, majd a következő évben a színésznő szakított vele. 

A Page Six megkereste Pennt, hogy kommentálja a házasságát, de eddig nem sikerült szóra bírni őt.

Iratkozz fel hírlevelünkre

Köszönjük, hogy elolvastad cikkünket.

Történeted, téma ötleted szívesen fogadjuk, az info [kukac] beautylife.hu címen.

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj a legújabb trendekről, aktualitásokról.

Továbbiak a témában