Hugh Jackman meztelenül szerepel egy reklámban

Hugh Jackman meztelenül szerepel egy reklámban

2020. október 03. 14:00:00

A 90 másodperces kisfilmben csak egy csizmát visel.

Hugh Jackman cipőreklámozásra adta a fejét, amit eléggé figyelemfelkeltő módon kivitelezett. Az 51 éves sztár az R. M. Williams ruhamárka reklámarcává vált: a cég új, 90 másodperces reklámjában, amit nem mellesleg Ryan Reynolds rendezett, teljesen meztelenül szerepel, csak a lábán visel egy R. M. Williams cipőt.

A kisfilmben Jackman a márka egyik képviselőjével tárgyal egy irodában, aki arról próbálja meggyőzni a pucér színészt, a csizmán kívül nyugodtan hordhat ruhát is. Jackmannak, aki asztalra tett lábakkal hallgatja a férfit, nem esik le, mire akar kilyukadni a másik, helyette inkább széttárt lábakkal bizonygatja, mennyire kényelmes a cipője.

A reklám végén Jackman fészkelődni kezd a széken meztelen fenekével, majd megállapítja, mennyire kellemes az ülőhelye, mire a másik férfi egyből felajánlja neki, hogy nyugodtan meg is tarthatja a bútort.


Nem ez az első alkalom, hogy Jackman és Reynolds összeáll egy reklám miatt. Hugh Jackman korábban a Laughing Man kávémárka egyik promóciójában tűnt fel, ami szintén Reynolds érdekeltségi körébe tartozik. 

Iratkozz fel hírlevelünkre

Köszönjük, hogy elolvastad cikkünket.

Történeted, téma ötleted szívesen fogadjuk, az info [kukac] beautylife.hu címen.

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj a legújabb trendekről, aktualitásokról.

Továbbiak a témában