Jennifer Aniston 25 évvel ezelőtti meztelen fotójával jótékonykodik

Jennifer Aniston 25 évvel ezelőtti meztelen fotójával jótékonykodik

2020. június 02. 20:00:00

Bár Jennifer Aniston nem tartozik a meztelenkedős sztárok népes csoportjába, neki is akad olyan képe, amin nem visel ruhát.

A színésznőről még 1995-ben, a Jóbarátok idején készült egy fekete-fehér kép, melyen teljesen meztelen és aminek most nagyobb aktualitása lett, mint eddig bármikor. Aniston a pikáns fotóval támogatja a kép készítőjének, Mark Seligernek azt a projektjét, mellyel a koronavírus áldozatain akar segíteni. 

Seliger összesen 25 képét, köztük Anistonét, választotta ki, melyeket most eladásra bocsát, a befolyt pénzösszegből pedig egy olyan amerikai szervezetet támogat, mely ingyenes koronateszteket ad az Egyesült Államokban. 

Az akcióról Aniston Insta-oldalán is beszámolt, ahol a fotóst kedves barátjának hívja, és felhívja követői figyelmét arra, hogy az aukció bevételének teljes egészét jótékony célra fordítják. 


Aniston fotója mellett többek között Leonardo DiCaprióról, Billie Eilish-ről és Snoop Dogg-ról készült képek is megvásárolhatóak jótékony céllal. Az aukció június 12-én ér véget, a licit tárgyát képező fotókat az alábbi Insta-videóban láthatod, amit a Seliget osztott meg Insta-oldalán. Iratkozz fel hírlevelünkre

Köszönjük, hogy elolvastad cikkünket.

Történeted, téma ötleted szívesen fogadjuk, az info [kukac] beautylife.hu címen.

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj a legújabb trendekről, aktualitásokról.

Továbbiak a témában