A Beckham házaspár legidősebb fia megkérte barátnője kezét

A Beckham házaspár legidősebb fia megkérte barátnője kezét

2020. július 12. 14:00:00

A 21 éves Brooklyn Beckham Insta-oldalán erősítette meg a pletykákat: megkérte nála négy évvel idősebb szerelme kezét.

Először még csak pletykálták, majd végül Victoria és David Beckham legidősebb fia, Brooklyn Beckham is megerősítette Insta-oldalán, hogy két héttel ezelőtt eljegyezte szerelmét, Nicola Pletzt.

Két héttel ezelőtt megkértem a lelki társam, hogy jöjjön hozzám, ő pedig igent mondott. Én vagyok a legszerencsésebb ember a világon. Ígérem, a legjobb férj és egy napon majd a legjobb édesapa leszek. Szeretlek, drágám. 


A boldog menyasszonyt, aki szintén megosztotta közösségi oldalán a fenti képet, Nicola Peltznek hívják, és például azt érdemes tudni róla, hogy 4 évvel idősebb a 21 éves Brooklynnál, amerikai származású színésznő, szülei pedig olyan hihetetlenül gazdagok, hogy a Beckham família elbújhat mögöttük. 

A Mirror szerint Brooklyn Beckham, aki a karantén alatt barátnője amerikai otthonában volt, barátainak már korábban elárulta, hogy megkérte Nicola kezét. Kettejük kapcsolatát nemcsak Beckham, hanem a lány szülei is támogatják. A fiatal pár egyébként alig több mint fél éve, egészen pontosan 7 hónapja járnak egymással. 

Iratkozz fel hírlevelünkre

Köszönjük, hogy elolvastad cikkünket.

Történeted, téma ötleted szívesen fogadjuk, az info [kukac] beautylife.hu címen.

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj a legújabb trendekről, aktualitásokról.

Továbbiak a témában