5 hónap után eljegyezték Demi Lovatót

5 hónap után eljegyezték Demi Lovatót

2020. július 24. 23:00:00

Az énekesnő Insta-oldalán osztotta meg az örömhírt.

Csak márciusban kezdtek randizni, de öt hónap után máris Max Ehrich menyasszonya lett Demi Lovato, aki Insta-oldalán jelentette be az örömhírt, hogy megkérték a kezét. Persze nem csak a nagy hírről számolt be: egyúttal óriási ékköves eljegyzési gyűrűjét is megmutatta az énekesnő.

Attól a perctől fogva, hogy megláttalak, tudtam, hogy szeretlek. (...) Sosem éreztem még egész életemben, hogy ennyire feltétel nélkül szeret valaki, leszámítva a szüleim szeretetét. Sosem akartad, hogy más legyek, mint aki vagyok, a lehető legjobb változatomat hoztad elő belőlem. Megtisztelő, hogy a házastársad lehetek. Az énekesnő januárban még nagyon bizonytalan és kissé pesszimista volt a jövőjével kapcsolatban, idézi fel a CNN Lovato egyik akkori megnyilvánulását. 

Nem tudom, mit hoz a jövő. Azt sem tudom, lesz-e gyerekem idén vagy az elkövetkezendő tíz éven belül. Fogalmam sincs, hogy partnerrel vagy nélküle fogom felnevelni. 

A foglalkozását tekintve színész vőlegényről, Max Ehrichről, a Daily Mailnek pletykált a pár egyik közös ismerőse - csak csupa jót. A forrás elmondta, milyen tökéletes összhang van a jegyesek között, Ehrich nem az a vad bulizós fajta, nagyon fontos számára az egészséges életmód és szereti a zenét. 


Iratkozz fel hírlevelünkre

Köszönjük, hogy elolvastad cikkünket.

Történeted, téma ötleted szívesen fogadjuk, az info [kukac] beautylife.hu címen.

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj a legújabb trendekről, aktualitásokról.

Továbbiak a témában