5 év házasság után válik Mary-Kate Olsen

5 év házasság után válik Mary-Kate Olsen

2020. május 18. 20:00:00

Az egykori gyereksztár, Mary-Kate Olsen beadta a válókeresetet, noha nem lesz annyira könnyű elválnia férjétől, mind gondolta, hála többek között a koronavírusnak.

Öt év házasság után válik el férjétől, Olivier Sarkozytől Mary-Kate Olsen. Különválásuk okairól nem sokat tudni,  ami nem is annyira meglepő, mivel házasságukat is nagyon diszkréten kezelték. Azt mindenesetre biztosan tudjuk, hogy 17 év korkülönbség van kettejük között, a foglalkozását tekintve bankár Sarkozy javára, aki nem mellékesen kétszer is megkérte Olsen kezét, aki először nemet mondott. 

A házasság felbontását Mary-Kate Olsen kezdeményezte, igaz, Sarkozy szerelme is jócskán megfakulhatott az évek alatt, ugyanis a férfi a nő tudta nélkül mondta fel New York-i albérletüket. A színésznőből divattervezővé avanzsált Olsen szerette volna, ha a New York-i bíróság sürgősségi eljárással tárgyalja az ügyüket, írja többek között a Perez Hilton, csakhogy a sztár kérvényét visszautasították. Az igazságszolgáltatás azért dobta vissza Olsen válási ügyét azzal, hogy majd később tárgyalják, mert a koronavírus okozta felfordulásban csak a legsürgősebb, leghalaszthatatlanabb ügyeket tűzik napirendre, az Olsen-Sarkozy válás pedig egyértelműen nem tartozik ebbe a csoportba. 

Iratkozz fel hírlevelünkre

Köszönjük, hogy elolvastad cikkünket.

Történeted, téma ötleted szívesen fogadjuk, az info [kukac] beautylife.hu címen.

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj a legújabb trendekről, aktualitásokról.

Továbbiak a témában