Egy pincérnő kikotyogta, milyen vendég Hailey Bieber és Kylie Jenner

Egy pincérnő kikotyogta, milyen vendég Hailey Bieber és Kylie Jenner

2020. július 17. 16:00:00

Egyikükről sem volt éppen jó véleménye, de legalább Hailey Bieber elnézést kért a pincérnőtől, miután az utóbbi TikTok-vidójából mindenki megtudhatta, hogyan viselkedett.

Egy Julia Carolan nevű pincérnő TikTok-oldalán elindított egy videosorozatot, melyben sorra veszi, milyen híres vendégek fordultak meg abban a manhattani étteremben, ahol dolgozik, és hogyan viselkedtek vele - írja a Daily Mail. Carolan egy tízes skálán rangsorolja a celebeket, többek között Hailey Biebert, aki csak 3,5 pontot kapott. A pincérnő többször is találkozott a modellel, aki elmondása szerint "nem volt kedves". Carolan TikTok-videói hamar rengeteg megtekintést gyűjtött össze, így talán nem is meglepő, hogy még Bieberné fülébe is eljutott, mit beszél róla az egyik pincérnő, aki kiszolgálta őt. Hailey Bieber nem hagyta szó nélkül a videót, elnézést kért viselkedéséért. 

Most jött velem szembe ez a videó, úgyhogy elnézést szeretnék kérni, ha csúnyán viselkedtem. Egyáltalán nem ez volt a szándékom. 

Ugyanakkor a többi celeb, akikről a pincérnő beszélt közösségi oldalán, egyelőre nem kommentálta Carolan csípős kritikáit. A nő Kylie Jennerről például azt mondta, hogy alig ad borravalót, ám olyan híresség is van, aki felvidította őt egyetlen mosolyával. Amikor Beyonce megköszönte a szolgálatait, Carolan nagyon örült, ahogy Bella és Gigi Hadidról is azt mesélte TikTok-videójában, hogy nagyon kedvesek. 

Na de akkor jöjjön egy másik celeb, akiről nincs túl jó véleménnyel a pincérnő:

Nincs túl jó véleményem Kendall Jennerről. Amikor megérkezik, mindig kimérten viselkedik a személyzettel. Általában van vele valaki, aki velünk beszél, ő maga sosem intézi a szavait közvetlenül hozzánk. 

A pincérnő abban bízva, hogy Jenner azért nem szólt még hozzá, mert túl szégyellős, négy pontot adott neki. Bezzeg Nick Jonas kétszer ennyi, vagyis nyolc pontot kapott tőle, mert Carolan ítélete szerint az énekesről látszik, hogy egy rendes fickó. 


Iratkozz fel hírlevelünkre

Köszönjük, hogy elolvastad cikkünket.

Történeted, téma ötleted szívesen fogadjuk, az info [kukac] beautylife.hu címen.

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj a legújabb trendekről, aktualitásokról.

Továbbiak a témában