Kitalálod, melyik egykori sztárpár gyerekét látod a képen?

Kitalálod, melyik egykori sztárpár gyerekét látod a képen?

2020. június 05. 21:00:00

Mindkét szülő színész, 2002-ban házasodtak össze, négy évig bírták együtt. Két lányuk született, egyik 15, másik 16 éves.

Ebben a cikkünkben egy feladványt találsz, arra kell rájönnöd, hogy kicsoda az alábbi képen látható lány, akiről édesanyja posztolta ezt a képet Insta-oldalán. A Lola nevű lány nemrég ünnepelte 15. születésnapját, szülei pedig mindketten színészek (anyja modellkedett is), négy év házasság után 2006-ban váltak el. Lolának van egy nővére, Sam, aki egy évvel idősebb nála. 

A fenti képen azt láthatod, hogy Lola éppen sikeresen vizsgázott le és szép eredménnyel zárta le a nyolcadik osztályt, amiről édesanyja ugyanolyan lelkesedéssel osztott meg egy képet, mint lánya 15. születésnapjáról. Ha még tipped sincs, kit látsz a fotón, adunk egy kis segítséget. Édesanyja többek között a Vad vágyakban, a Véres Valentinban vagy a Horrorra akadva 3-ban szerepelt. Lola édesapjának karrierje botrányoktól hangos, leginkább drog- és alkoholproblémái miatt adott munkát a bulvársajtónak, az elvonókúráról is vannak tapasztalatai. A két sztár házassága elég hangosan és dühösen ért véget, a színésznő szerint férje pornófüggő, akit még közös gyerekeitől is megpróbált eltiltani. 

Ennyi nyom után most már jöjjön a megfejtés, a képen látható Lola  Denise Richards és Charlie Sheen gyermeke. 

Cikkünk zárásaként mutatunk még pár képet Loláról, amit Richards lánya 15. születésnapja alkalmából posztolt Instagram-oldalára. Az első, fekete-fehér képen talán sokkal jobban felismerhető a lány, mivel anyja és apja vonásaiból is sokat örökölt. Iratkozz fel hírlevelünkre

Köszönjük, hogy elolvastad cikkünket.

Történeted, téma ötleted szívesen fogadjuk, az info [kukac] beautylife.hu címen.

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj a legújabb trendekről, aktualitásokról.

Továbbiak a témában