Amber Heardnek az egész házassága alatt halálfélelme volt Johnny Depptől

Amber Heardnek az egész házassága alatt halálfélelme volt Johnny Depptől

2020. július 26. 22:30:00

A színésznő szerint a színész többször halálosan megfenyegette őt, az esküvő után egyből azzal viccelődött vele, hogy most már nyugodtan behúzhat neki egyet következmények nélkül.

Már korábban is beszámoltunk róla, hogy Johnny Depp éppen Londonban pereskedik a Sun nevű bulvárlappal, mert azt írták benne (Amber Heardre hivatkozva), hogy a színész asszonyverő volt. Depp és a bulvárlap között maratoni hosszúságú tárgyalás vette kezdetét, melyben tanúként a színész volt feleségét, Amber Heardöt is beidézték, aki alkalomról alkalomra kijelenti, mennyire agresszív és erőszakos volt vele Depp.

A színésznő az egyik utóbbi tárgyaláson például azt mondta, Depp azzal viccelődött közvetlenül a házasságkötés után (amikor elmondása szerint Heard borzasztóan magányosnak érezte magát, mivel Depp tízpercenként járt a mosdóba drogozni), hogy most már nyugodtan megverheti őt, írja a Page Six.

Az első dolog, amit Johnny mondott nekem a ceremónia után, miközben a recepcióhoz sétáltunk, az volt, hogy "Na, most már végre pofán üthetlek úgy, hogy senki ne tudjon beleszólni."

Tillett Wright, aki Deppék 2015-ös esküvőjén tanú volt, azt vallotta a tárgyaláson, hogy már az esküvő előtti két évben is tudta, hogy Heardék kapcsolatában sok a verbális abúzus, de csak valamivel később jött rá, hogy a színész fizikálisan is bántalmazza szerelmét. 

Amber azt mondta nekem, azért tartotta titokban, hogy Johnny fizikálisan is bántalmazta őt, mert meg akarta védeni a férfi jó hírét, és remélte, hogy meg tudják oldani a helyzetet. Amber részben a büszkesége miatt is hallgatott, nem akarta, hogy az emberek kritizálják a kapcsolatukat. Nagyon kínosan érintették a történtek, tudta, ha bárkinek is elmondaná, mi történt kettejük között, el kellene hagynia Deppet, de arra még nem állt készen. 

Persze Depp ügyvédjei sem tétlenkednek, írta egy másik cikkében a Page Six: több fotót is mutattak a bíróságon Amber Heardről, melyeken semmilyen sérülés nem látszik rajta, ezért arra kérték a színésznőt, bizonyítsa be, hogy Depp valóban többször is olyan súlyosan megverte őt, mint ahogy azt állítja. Heardnek mindeddig ezt nem sikerült maradéktalanul megtenni, bármennyire is fejtette már ki többször is a tárgyalás során, hogy gyakran halálfélelme volt agresszív férje miatt.

Iratkozz fel hírlevelünkre

Köszönjük, hogy elolvastad cikkünket.

Történeted, téma ötleted szívesen fogadjuk, az info [kukac] beautylife.hu címen.

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj a legújabb trendekről, aktualitásokról.

Továbbiak a témában