Meg fogsz lepődni, ha megtudod, Katy Perry kit választott gyermeke keresztanyjának

Meg fogsz lepődni, ha megtudod, Katy Perry kit választott gyermeke keresztanyjának

2020. július 13. 23:00:00

Egy nem kis kaliberű sztárról van szó, akiről eddig azt sem nagyon lehetett tudni, hogy az énekesnő barátnője.

Katy Perry-t már csak néhány hét választja el a szüléstől, így legfőbb ideje volt, hogy vőlegényével, Orlando Bloommal (akivel a koronavírus miatt kellett elhalasztaniuk Japánba tervezett esküvőjüket) kiválasszák, ki legyen első közös gyermekük keresztanyja. A megtisztelő feladatra a Jóbarátok sztárját, Jennifer Anistont kérték fel, aki nagyon örült, hogy rá gondoltak. 

Dagadt a melle a büszkeségtől, még el is sírta magát, amikor felkérték

- nyilatkozta egy közeli ismerős a The Daily Mirrornak.

A lap szerint Aniston és Perry már csaknem egy évtizede jó barátnők, a koronavírus pedig még közelebb hozta őket egymáshoz. A sztárok sokat sétáltak együtt, persze közben ügyelve a megfelelő távolságtartásra, és a karantén ellenére is lelkesen érdeklődtek a másik hogyléte felől. 

Katy Perry nemcsak a szüléssel van elfoglalva, hamarosan megjelenik Smile című albuma, melynek borítóját már meg is osztotta közösségi oldalán, és azt is elárulta, hogy a Smile című dalt életének egyik legsötétebb szakaszában írta. Elmondása szerint ötödik stúdióalbuma a sötétségből a fénybe vezető utazásáról szól.Az énekesnő az új CD-jét már most elkezdte promotálni, az egyik rádióinterjújában nemcsak zenéjéről, terhességéről is beszélt. Elmondta, úgy érzi magát, mint egy totyogó kacsa, alig bír lélegezni, azt is többnyire a száján át teszi. 

Iratkozz fel hírlevelünkre

Köszönjük, hogy elolvastad cikkünket.

Történeted, téma ötleted szívesen fogadjuk, az info [kukac] beautylife.hu címen.

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj a legújabb trendekről, aktualitásokról.

Továbbiak a témában