Állítólag Johnny Depp exfelesége Cara Delevingne-nel és Elon Muskkal édeshármasozott

Állítólag Johnny Depp exfelesége Cara Delevingne-nel és Elon Muskkal édeshármasozott

2020. június 19. 12:00:00

Amber Heard három éve vált el Johnny Depptől, de még azóta is pereskednek. Depp most éppen egy olyan tanút citált a bíróság elé, aki állítja, Heard házasságuk alatt megcsalta a színészt.

Az utóbbi időben Amber Heardről leginkább azért ír a bulvármédia, mert bár már 2017-ben elvált Johnny Depptől, volt férjével azóta is pereskedik. Például azért, mert Depp állítása szerint Heard egyik veszekedésük alkalmával hozzávágott egy alkoholos üveget, ami eltalálta a férfi kezét, ráadásul olyan szerencsétlenül, hogy egy darab leszakadt az ujjából. 

Depp már nemcsak azt szeretné bizonyítani a bíróságon, hogy exe megcsonkította őt, hanem azt is, hogy többször megcsalta - írja a Daily Mail. Az évek óta tartó ügyben Depp ügyvédje legutóbb Heard egyik barátnőjének a férjét, Josh Drewt hívta be tanúskodni. A  férfi vallomásában elmondta, hogy Cara Delevingne-nek és Amber Heardnak viszonya volt egymással, míg Heard Depp felesége volt. Sőt, előfordult, hogy az éjszakát a hölgyek nem kettesben, hanem hármasban töltötték Elon Muskkal kiegészülve. Mindez elvileg 2016 végén, Johnny Depp Los Angeles-i villájában történt, amikor a színész és felesége éppen szakításban voltak, de még nem váltak el. 


via GIPHY

A fenti állításból annyi biztos, hogy Musk és Heard 2018-ban, miután Heard és Depp elváltak, jártak egy rövid ideig, az viszont, hogy a Heard és Cara Delevinge közötti kapcsolat minősége milyen volt, egyelőre még nem tisztázott, ezért a Daily Mail szerint nagyon is valószínű, hogy Delevingét is behívják a bíróságra, hogy vallomást tegyen. 

Iratkozz fel hírlevelünkre

Köszönjük, hogy elolvastad cikkünket.

Történeted, téma ötleted szívesen fogadjuk, az info [kukac] beautylife.hu címen.

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj a legújabb trendekről, aktualitásokról.

Továbbiak a témában