Tom Holland megmutatta barátnőjét

Tom Holland megmutatta barátnőjét

2020. augusztus 10. 23:00:00

A Pókember sztárja már hónapok óta jár a színésznővel, akivel eddig megpróbálták a legnagyobb titokban tartani kapcsolatukat.

A Daily Mail még május végén írta meg több névtelen forrásukra is hivatkozva, hogy a 24 éves Tom Holland becsajozott, választottja pedig nem más, mint Nadia Parkes. Holland kedvese szintén színész, aki 2018-ban, Angliában fejezte be az iskolát, utána pedig A spanyol királynő című nyolcrészes sorozatban, valamint egy másik népszerű angol sorozatban, a Doctor Who-ban szerepelt. Bár a pár eddig igyekezett titokban tartani románcukat, most maga Tom Holland vetett véget a titkolózásnak, amikor kiposztolt a barátnőjéről egy képet, ami egy golfpályán készült. A színész be is taggelte Parkes-t a képen, csak hogy mindenki számára egyértelművé tegye, ki is látható a fotón.

A bejegyzést többek között a legutóbbi Pókember-film másik sztárja, Jake Gyllenhaal és Charlie Puth is lájkolta és kommentelte. Holland posztjával csaknem egy időben osztotta meg saját képét Nadia Parkes saját Insta-oldalán, melyen színész barátja látható, az előző képről már jól ismert golfpályán.

Mivel Holland képén alig lehet látni Parkes-t, mutatunk róla egy jobb fotót:

Annak ellenére, hogy viszonylag még friss volt a kapcsolatuk a karanténidőszak elején, Parkes tavasz elején beköltözött Hollandhoz, aki testvérével és egyik barátjával él együtt Londonban. A karanténidőszak alatt a pár csak még jobban egymásra talált, noha Parkes, amint elkezdtek róluk pletykálni, gyorsan átállította Insta-oldalát, hogy csak a barátai láthassák a feltöltött tartalmait. (Szerencse, hogy azóta már ismét nyilvánossá tette a profilját.)

Holland tavaly nyáron, amikor még szingli volt, úgy jellemezte magát, hogy szeret kapcsolatban élni, a virágról virágra szálldosás nem az ő műfaja. A pletykák szerint Holland Parkes előtt Zendayával járt.

Iratkozz fel hírlevelünkre

Köszönjük, hogy elolvastad cikkünket.

Történeted, téma ötleted szívesen fogadjuk, az info [kukac] beautylife.hu címen.

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj a legújabb trendekről, aktualitásokról.

Továbbiak a témában