Katy Perry vicces ruhákkal igyekszik takarni egyre jobban gömbölyödő hasát

Katy Perry vicces ruhákkal igyekszik takarni egyre jobban gömbölyödő hasát

2020. május 12. 15:00:00

Már a terhességét is látványosan közölte, most pedig különböző vicces jelmezekbe bújva próbálja elrejteni növekvő hasát.

Katy Perry március elején új videóklipjével jelentette be, hogy gyermeket vár vőlegényétől, Orlando Bloomtól, akivel idén nyárra, Japánban tervezték az esküvőjüket, amit a koronavírus miatt kénytelen elhalasztani. És ha már a terhességét is ennyire teátrálisan, egy habos-babos videóklippel hozta rajongói tudomására, sejthetjük, hogy az ezt követő kilenc hónapban sem fogja visszafogni magát, ami a poénkodást illeti. Insta-oldalán több olyan képet is feltöltött, amin vicces jelmezekbe bújva próbálja elrejteni hasát.

Az énekesnő azt is megmutatta, milyen ruhában jelent volna meg idén a MET-gálán, mely esemény arról híres, hogy minden meghívott a lehető legextrémebb ruhában jelenik meg. Perry Madonna egyik ikonikus ruháját gondolta újra, csakhogy az ő változatában nemcsak a mellét takarta volna két piramisszerű gúla, hanem a hasát is. (A ruhát sajnos nem tudta élőben is megmutatni, mivel a koronavírus miatt idén ez az esemény is elmaradt.)


Ezt megelőzően egy óriási WC-papírnak álcázta magát, amivel az American Idolt reklámozta, amiben zsűrizik. 


Ezek után a mosószernek beöltözött Katy Perry látványán annyira már meg sem tudunk lepődni.A legviccesebb outfije azonban talán az, amikor Dumbónak öltözött be anyák napján, amit Amerikában múlt hét vasárnap tartottak. 


Perry Insta-oldaláról az is kiderült, hogy gyermeke kislány lesz, akiről még egy ultrahangfelvételt is megosztott.Iratkozz fel hírlevelünkre

Köszönjük, hogy elolvastad cikkünket.

Történeted, téma ötleted szívesen fogadjuk, az info [kukac] beautylife.hu címen.

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj a legújabb trendekről, aktualitásokról.

Továbbiak a témában