Elle Fanning valóban hercegnő lenne?

Elle Fanning valóban hercegnő lenne?

2020. május 14. 15:20:00

A vörös szőnyeges ruhái alapján még akár igazi hercegnő is lehetne, ugyanis úgy tűnik minden bemutatón ragyog.

A 2014-ben bemutatott Demóna című film egyik főszereplőjeként, Elle Fanning Aurorát alakította. Elle a Disney mesékben Csipkerózsikaként szerepel, így talán ismerősebb a karaktere.

Kijelenthetjük, hogy nagyon is illik a fiatal színésznőre a szerep, hiszen világos, szinte fehér bőre és hosszú szőke haja van, akárcsak a mesebeli hercegnőnek. És amilyen ruhákban a vörös szőnyegen és különböző eseményeken megjelenik az csak még inkább alá támasztja ezt a hasonlóságot. A film második részének a Demóna: A sötétség úrnője bemutatóján 2019-ben egy zöld, virágokkal díszített ruhában jelent meg. Gyönyörű szőke haja pedig szintén virágokkal volt díszítve.

A második részben a sötét és gonosz királynőt alakító Michelle Pfeifferrel is összeálltak egy képre a filmbemutatón, de filmbéli keresztanyjával, Angelina Jolieval is készült már néhány nagyestélyis képe. A színésznők mintha egy Disney mesekönyvből lépetek volna ki, úgy ragyogtak az eseményen.

A színésznő áprilisban töltötte be a 22. élet évét, még mindig nagyon fiatal, de Elle már gyerekként is nagyon szép és tehetséges kislány volt. Szerepelt többek között Az igazi kaland (2011), a Csodaországban (2008) és a Diótörő (2009) című filmben is. Idén februárban pedig a Veled minden hely ragyogó című, netflixes, romantikus filmdrámában láthattuk viszont.


Ugyanakkor nem ő az egyetlen színész a családban, hisz nővére a jelenleg 26 éves Dakota Fanning (a képen balra), szintén hasonló sikereket ért el pályafutása során. Mostani legújabb szerepében, egy korábbi könyv, a The Angel of Darkness sorozat adaptációjában, Sara Howard-ot kelti életre.

Nézd meg Elle Fanning további hercegnő ruhás képeit a galériában!

Iratkozz fel hírlevelünkre

Köszönjük, hogy elolvastad cikkünket.

Történeted, téma ötleted szívesen fogadjuk, az info [kukac] beautylife.hu címen.

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj a legújabb trendekről, aktualitásokról.

Továbbiak a témában