Véget ér Kardashianék valóság show-ja

Véget ér Kardashianék valóság show-ja

2020. szeptember 11. 07:00:00

A hírt Kim Kardashian közölte Insta-oldalán.

Talán 2007-ben még Kris Jenner sem gondolta volna, mit indít útjára, amikor a Keeping Up With The Kardashians első része adásba kerül és megismertette a világgal lányait és az azóta már nővé operált volt férjét, Caitlyn (korábbi nevén Bruce) Jennert. A Kardashian családról szóló reality show alapozta meg Kim, Khloé és Kourtney Kardashian, valmint Kylie és Kendall Jenner karrierjét, akik ma már egytől egyig milliárdos influenszerek/modellek. A famíliából Kim Kardashian közölte elsőként Insta-oldalán a hírt, hogy 14 év és 20 évad után véget ér a sorozat, de arra már nem tért ki, miért nem forgatják tovább a show-t

Örökre szívünkbe zártuk azokat a csodálatos emlékeket és megszámlálhatatlanul sok embert, akikkel a sorozatnak köszönhetően találkoztunk. (...) A Keeping Up with The Kardashians nélkül nem tartanék ott, ahol most vagyok. Hihetetlenül hálás vagyok azoknak, akik nézték és támogatták a családomat és engem az utóbbi 14 évben.

Ha szomorúan érint a hír, hogy megszűnik a műsor, egy jó hírünk azért maradt a cikk végére: az utolsó, 21. évadot már leforgatták, 2021 elején tűzik majd műsorra, így mielőtt végső búcsút mondanánk a Kardashian családnak, egy évadnyit azért még kapunk belőlük. 

Iratkozz fel hírlevelünkre

Köszönjük, hogy elolvastad cikkünket.

Történeted, téma ötleted szívesen fogadjuk, az info [kukac] beautylife.hu címen.

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj a legújabb trendekről, aktualitásokról.

Továbbiak a témában