Justin Timberlake-nek és Jessica Bielnek megszületett a második gyermekük

Justin Timberlake-nek és Jessica Bielnek megszületett a második gyermekük

2020. július 20. 07:00:00

A színésznő terhességét sikerült teljesen eltitkolniuk.

Ha azt hitted, Gigi Hadidnál senki sem tudta jobban takargatni a hasát, nagyot tévedsz. A modellel ellentétben Jessica Bielnek nem csak hat hónapig, hanem a terhessége egész ideje alatt sikerült lepleznie gömbölyödő pocakját, sőt, terhességéről sem tudott senki. A színésznő és Timberlake egyik közös barátja kotyogta el a Daily Mailnek, hogy a házaspár második gyereke, egy kisfiú, már múlt héten megszületett.

A  2012-ben összeházasodott pár Montanában vészelte át a karanténidőszakot, ahol a nyilvánosság elől teljesen elzárkózva éltek. Bielről az utolsó kép márciusban készült, de az sem teljes alakos volt, vagyis a hasát nem lehetett látni rajta. Timberlake-nek és Bielnek már van egy fiuk, az ötéves Silas, aki most már kisöccse büszke bátyja.

A házaspárról legutóbb tavaly novemberben cikkeztek sokat, ám akkor éppen különválásukról, Timberlake állítólagos félrelépéséről írtak, mivel több fotó is készült arról, hogy az énekes kézen fogva andalgott az éjszakában egy Alisha Wainwrigh nevű színésznővel. A pletykák szárnyra kelése után Timberlake Insta-oldalán tagadott minden rosszindulatú híresztelést, és egyúttal elnézést kért feleségétől, akit kellemetlen helyzetbe hozott. 

Iratkozz fel hírlevelünkre

Köszönjük, hogy elolvastad cikkünket.

Történeted, téma ötleted szívesen fogadjuk, az info [kukac] beautylife.hu címen.

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj a legújabb trendekről, aktualitásokról.

Továbbiak a témában