A Maroon 5 családon belüli erőszakkal megvádolt gitárosa kilépett az együttesből

A Maroon 5 családon belüli erőszakkal megvádolt gitárosa kilépett az együttesből

2020. július 16. 11:00:00

Mickey Madden a Rolling Stones magazinnak nyilatkozott arról, miért döntött így.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, családon belüli erőszakkal vádolták meg a Maroon 5 gitárosát, Mickey Maddent. A zenész a vádak szerint élettársát bántalmazta, de hogy pontosan mi is zajlott kettejük között, egyelőre nem tudni, csak azt, hogy szeptemberben áll bíróság elé Madden, és az óvadék kifizetése után szabadlábon védekezhet.

Az együttes képviselője korábbi nyilatkozatában közölte a rajongókkal, hogy ők sem tudnak többet a gitárost ért vádakról, de nagyon komolyan veszik a családon belüli erőszakot, teret és időt hagytak minden érintett félnek, hogy átgondolják a történteket és a továbbiakat. A minap az eddig hallgatásba burkolózó Madden is beszélt az őt ért vádakól.

Van néhány dolog, amivel szembe kell néznem és el kell intéznem, ezért úgy döntöttem, kilépek a Maroon 5-ból. Nem szeretném ebben az időszakban nyugtalanítani a bandatársaimat. Teljes szívemmel a legjobbakat kívánom nekik

- nyilatkozta Madden a Rolling Stones-nak

Azt nem tudni, hogy csak átmenetinek vagy véglegesnek gondolja a távozását a zenész az együttesből. A Maroon 5 idén májusban indult volna turnéra, amit a koronavírus miatt 2021 júliusára halasztottak, így lehet, hogy Madden akkor már ismét színpadra állna velük.

Iratkozz fel hírlevelünkre

Köszönjük, hogy elolvastad cikkünket.

Történeted, téma ötleted szívesen fogadjuk, az info [kukac] beautylife.hu címen.

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj a legújabb trendekről, aktualitásokról.

Továbbiak a témában