Nézd, milyen cuki a hetedik születésnapját ünneplő György herceg

Nézd, milyen cuki a hetedik születésnapját ünneplő György herceg

2020. július 23. 07:00:00

Egy hihetetlenül aranyos képet közölt a királyi család az ifjú trónörökösről hivatalos Instagram-oldalán, amit Kate Middleton készített.

Július 22-én ünnepelte hetedik születésnapját György herceg, az angol trón legifjabb örököse. A nagy nap alkalmából szülei hivatalos Instagram-oldalára egy friss képet töltöttek fel a fiúról, amit édesanyja, Kate Middleton készített.

Sőt, nem is egy, hanem mindjárt kettő képpel ünnepelték György herceget. Míg az első bejegyzést a szülinap előtt töltötték fel, a másodikat már pont az ünnep napján, hogy megköszönjék azt a sok jókívánságot, amit követőiktől kaptak.

Ha jobban szétnézünk Vilmos herceg és Kate Middleton Insta-oldalán, kiszúrhatjuk, hogy gyerekeikről legutóbb Vilmos herceg 38. születésnapján töltöttek fel képeket, egy hónappal ezelőtt. Mivel György herceg az akkor és a most közzétett képek közül az egyiken ugyanazt a felsőt viseli, gyanítjuk, a fotók ugyanakkor készültek.


György hercegnek két fiatalabb testvére van: Sarolta 5, Lajos 2 éves. A legidősebb testvér nagyapját, Károly herceget, és apját, Vilmos herceget fogja követni a trónon, II. Erzsébet után. Trónra kerülésekor ő lesz országa 43. uralkodója.

Iratkozz fel hírlevelünkre

Köszönjük, hogy elolvastad cikkünket.

Történeted, téma ötleted szívesen fogadjuk, az info [kukac] beautylife.hu címen.

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj a legújabb trendekről, aktualitásokról.

Továbbiak a témában