Lady Gaga annyira kedves volt egyik rajongójával, hogy még a bőrdzsekijét is nekiadta

Lady Gaga annyira kedves volt egyik rajongójával, hogy még a bőrdzsekijét is nekiadta

2020. június 20. 10:00:00

A fiatal lány egy olyan történetet osztott meg az énekesnővel, ami annyira letaglózta a sztárt, hogy még a ruháját is odaadta neki.

Egy amerikai lány, Shannon McKee Malibuban kiszúrt az utcán egy bőrdzsekit az egyik járókelőn, ami nagyon megtetszett neki. Amikor odament a viselőjéhez, hogy megdicsérje, észrevette, hogy Lady Gaga az, akivel néhány percig derűsen elbeszélgetett, majd az énekesnő búcsúzóul odaadta neki a bőrdzsekijét. McKee a Today Show-nak számolt be arról, mit is mondott a sztárnak, amivel ennyire kivívta a szimpátiáját. 

Volt egy sztorim, amit meg akartam osztani vele, amiről úgy éreztem, jó lenne, ha ő is tudná. Visszamentem hozzá (miután megdicsérte a dzsekijét - a szerk.) és megkérdeztem tőle, hogy ugye ő Lady Gaga. A legjobb gimis barátom óriási rajongója. Elmondtam neki, hogy ő volt az oka, amiért a barátom comingoutolt nekem, és az első öt tetoválását mind Gaga miatt csinálta. A fiútesóm is nemrég mondta el nekem, hogy meleg

- mesélte el a történetét McKee.

Szóval csak meg akartam köszönni, hogy ilyen hihetetlen szövetséges vagy

- zárta mondanivalóját a lány. Gaga többször is nyíltan kiállt a melegek jogaiért, több dalában is az önelfogadásról énekel, Born This Way című 2011-es dalát kifejezetten LMBTQ-embereknek írta. 

Miután a lány elmondott mindent, amit el akart, Gaga lekapta magáról a dzsekijét és odaadta a lánynak, azzal a szöveggel, hogy vegye fel, most már az övé, remekül áll majd neki. A jelenetről rengetek paparazzo kép is készült, amit ide kattintva tudsz megtekinteni. 

Gagáról ezen kívül is bőven volt mit írni az utóbbi időben, május legvégén jelent meg 6. stúdióalbuma, a Chromatica, mely első helyen debütált az amerikai lemezeladási listán. A korong második kislemeze, az Ariana Grandéval énekelt Rain on Me pedig a Billboard Hot 100-as listáján tette ugyanezt.


Iratkozz fel hírlevelünkre

Köszönjük, hogy elolvastad cikkünket.

Történeted, téma ötleted szívesen fogadjuk, az info [kukac] beautylife.hu címen.

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj a legújabb trendekről, aktualitásokról.

Továbbiak a témában