Vetélése után először posztolt Chrissy Teigen

Vetélése után először posztolt Chrissy Teigen

2020. október 17. 10:55:00

A modell harmadik babája elveszítéséről is Insta-oldalán adott hírt.

Chrissy Teigen többször is beszámolt harmadik terhessége fázisairól, mely szívszorítóan ért véget: október elején a szupermodell a kórházban elvetélt. Teigen ezt a szomorú hírt is Insta-oldalán közölte, ahogy azt is, hogy bár korábbi két gyermekük nevét csak a megszületésük után találták ki, a harmadik csöppségnek már akkor megvolt a neve, amikor még a pocakjában volt. A kisfiút Jacknek hívták volna. 

Az utóbbi hetekben Teigen nem foglalkozott közösségi oldalával, ahová több hét kihagyás után végül férje bejegyzését osztotta tovább. 

Csendben vagyunk, de megvagyunk. Nagyon szeretlek titeket. 

Teigen férje, John Legend a héten a Billboard gálán a feleségének írt dalát adta elő. Ezt a videót osztotta meg eredetileg az énekes, amihez egy megható szöveget írt. 

Csodálom az erődet, amit megmutattál ezekben az emberpróbáló pillanatokban. Milyen csodálatos ajándék, hogy a világra segíthetsz egy életet. 

Legend azt írta, bízik abban, hogy életük végéig együtt maradnak Teigennel, és minden elsírt könnycseppjük és eléjük gördülő akadály csak még erősebbé teheti szerelmüket.

Iratkozz fel hírlevelünkre

Köszönjük, hogy elolvastad cikkünket.

Történeted, téma ötleted szívesen fogadjuk, az info [kukac] beautylife.hu címen.

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj a legújabb trendekről, aktualitásokról.

Továbbiak a témában