Annyian szóltak be Khloé Kardashiannak, hogy plasztikáztatta magát, hogy muszáj volt válaszolnia

Annyian szóltak be Khloé Kardashiannak, hogy plasztikáztatta magát, hogy muszáj volt válaszolnia

2020. június 05. 07:00:00

A celeb nemrég egy olyan képet töltött fel magáról Instára, amin alig lehet ráismerni. Több se kellett a követőinek, egyből betámadták, mennyire átszabatta magát. Kardashian nem hagyta szó nélkül.

Abban, hogy testvéreihez hasonlóan Khloé Kardashian is gyakran posztol a közösségi oldalára, nincs semmi meglepő. Amikor azonban május végén három fotót posztolt magáról, óriási feltűnést keltett. Követői egy jelentős része felhördült, ugyanis a fotókon alig lehetett ráismerni a celebre.


Csak az összehasonlítás kedvéért, mutatunk Kardashianról egy valamivel korábban, tavaly novemberben készült fotót is. 


Az első kép után annyian szóltak be a celebnek, hogy túltolta a plasztikázást, és szinte felismerhetetlenné vált, hogy muszáj volt reagálnia követői reakcióira, szúrta ki a Perez Hilton. Amikor az egyik kommentelője megkérdezte tőle néhány nappal ezelőtt, hogy miért néz ki annyira másképpen az arca a különböző képeken, Kardashian csípősen-gúnyosan válaszolt.

Nyilvánvalóan a heti arcátültetéseim miatt. 

A vicces beszólás ellenére Khloé Kardashian (ellentétben Hailey Bieberrel) nem tagadja, hogy volt már plasztikai műtétje, amivel szerinte semmi gond nincs, hiszen ő úgy látja, végső soron szinte mindenki megváltoztatja a külsejét, ki sminkkel, ki hajfestéssel, ki ajakfeltöltéssel. Számít a különbség?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Köszönjük, hogy elolvastad cikkünket.

Történeted, téma ötleted szívesen fogadjuk, az info [kukac] beautylife.hu címen.

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj a legújabb trendekről, aktualitásokról.

Továbbiak a témában