Kissé megváltozott Zac Efron külseje, de rajongóinak még így is tetszik

Kissé megváltozott Zac Efron külseje, de rajongóinak még így is tetszik

2020. július 23. 22:50:00

A színész a Netflix dokumentumsorozatában jókora szakállat növesztett, de nem ez a legszembeötlőbb változás rajta.

Bár a Baywatch 2017-es feldolgozása nem aratott éppen osztatlan sikert, az biztos, hogy Zac Efron alaposan kipattintotta magát a film kedvéért. Talán ez is volt a leginkább említésre méltó dolog a filmről, mely forgatása óta kissé megváltozott a színész teste. Na persze ne arra számíts, hogy orbitálisan meghízott, de tény, már nem körvonalazódnak olyan jól láthatóan a kockák a hasán.


Efron július elején debütált Netflixes dokumentumsorozata, a Down To Earth arról szól, hogy a színész az egészséges és fenntartható életmód titkát keresi, keresztül-kasul a világban. Persze a sorozat készítői jól tudták, hogy akkor tudnak több nőt leültetni a képernyők elé, ha Efron többnyire félmeztelenül tűnik fel benne. És bár a színész némileg átfazonírozta magát, nemcsak szakállat növesztett, mellkasáról sem borotválta le a szőrt, a nézők többségének bejött a stílusváltás, ami miatt sokak szerint most apukásan néz ki Efron.


A sztárnak tavaly is volt egy ehhez hasonló sorozata, bár az egészen másképp végződött. A Killing Zac Efron alapkoncepciója az volt, hogy 21 napig kellett boldogulnia egy új-guineai dzsungelben úgy, hogy csak egy alapfelszerelés volt nála, illetve egyetlen túravezető segített neki. Sajnálatos módon azonban már a forgatás elején pórul járt a sztár, egy tífuszhoz hasonló fertőzést kapott és kórházba kellett szállítani - számolt be róla akkor a Daily Mail.

Iratkozz fel hírlevelünkre

Köszönjük, hogy elolvastad cikkünket.

Történeted, téma ötleted szívesen fogadjuk, az info [kukac] beautylife.hu címen.

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj a legújabb trendekről, aktualitásokról.

Továbbiak a témában