Kylie Jennernek kiállította otthonában anyja viaszszobrát

Kylie Jennernek kiállította otthonában anyja viaszszobrát

2020. augusztus 03. 20:00:00

A viaszszobor eredetileg a Madame Tussauds-ban volt kiállítva, de aztán Kylie-nak annyira megtetszett, hogy ő is akart egyet magának.

Igazán érdekes dekorációval büszkélkedik Kylie Jenner otthona, derült ki a celeb egy Insta-élőzéséből, amiről a Page Six is írt. A Jenner lány elmondta, hogy kapott a Madame Tussauds-tól egy viaszszobrot, ami az anyját, Kris Jennert ábrázolja (ide kattintva tudod megnézni). Az alkotás most a bárjában pihen egy széken. 

Ő az enyém. Nem akarok sem üzenetet, sem telefonhívást kapni a testvéreimtől ezután. Ő az enyém

- mondta Insta-élőjében Kylie Jenner az anyját ábrázoló ülőszoborról, amihez Kris Jennert kedvenc fekete Dolce & Gabbana kosztümruhájába öltöztették. 

A különleges lakásdekoráció eredetije tavaly májustól látható a New York-i Madame Tussauds-ban. Bár a kiállítási tárgy még mindig ott van, Kylie-nak annyira megtetszett a szobor, hogy arra kérte a viaszmúzeumot, készítsék el a kiállított darab pontos mását neki. Arról Kylie -, akiről nemrégiben kiderült, hagy némi kívánnivalót maga után, ahogy a pincérnőkkel viselkedik - nem beszélt, hogy a múzeum ajándékba adta-e neki a szobrot, vagy fizetnie kellett érte. Az mindenesetre biztos, hogy egy szobor elkészítése körülbelül négy hónapba telik és 200 ezer dollárba (majdnem 60 millió forintba) kerül. 

A szobor a család többi részét is jócskán meglepte, például Kim Kardashiant, aki először tavaly, a nagy éves családi bulin találkozott anyja viaszmásával. Kris Jenner jól mulatott lánya meglepettségén, viccelődött is vele:

Látod, most már úgy is meglátogathatsz, hogy nem kell figyelned, mit beszélek. 

És ha már szóba jött Kim Kardashian, neki is van saját viaszszobra a Madame Tussauds New York-i múzeumában. Sőt, a londoniban is, övé volt az első szelfiző viaszszobor, amit 2015-ben készítettek róla. A Kardashian-Jenner család többi tagját is megformálták már viaszból: Kourteney és Khloé Kardashiant valamint Kendall illetve Kylie Jennert is meg lehet tekinteni a múzeumban. 

Iratkozz fel hírlevelünkre

Köszönjük, hogy elolvastad cikkünket.

Történeted, téma ötleted szívesen fogadjuk, az info [kukac] beautylife.hu címen.

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj a legújabb trendekről, aktualitásokról.

Továbbiak a témában