Kim Kardashian és Kanye West 6. házassági évfordulójukat ünneplik

Kim Kardashian és Kanye West 6. házassági évfordulójukat ünneplik

2020. május 26. 09:00:00

Az utóbbi időben azt pletykálták róluk, a karantén nem tett jót a kapcsolatuknak, Kardashian a ház egyik, West a másik végébe húzódott, hogy ne kelljen egymással találkozniuk.

Hat év mögöttünk, és még mennyi előttünk! A legvégsőkig

írta Insta-oldalán Kim Kardashian, megemlékezve 6. házassági évfordulójukról Kanye Westtel. 


Bár a fenti képeken nagyon idillinek tűnik a kapcsolatuk, a házaspárról legutóbb olyan pletykákat lehetett olvasni, mely szerint a házi karanténban egymás idegeire mennek, ezért villájuk két különböző végébe húzódtak vissza, hogy ne kelljen egymással találkozniuk, a gyerekekkel pedig többnyire csak az anyjuk foglalkozik, írja a Daily Mail

Westék 2014-ben házasodtak össze, óriási médiafigyelem középpontjában, esküvőjükről az amerikai Vogue címlapjukon számolt be. A házaspárnak négy gyereke van, a legfiatalabb, a béranya által kihordott Psalm még csak 10 hónapos, a legidősebb, North pedig a 6 éves.

Szerintem ha egy olyan férfival vagy együtt, mint Kanye, meg kell tanulnod, hogyan adj fel egy kicsit a függetlenségedből. Ezelőtt mindig nagyon független voltam, sokat dolgoztam, szoros időbeosztásom volt, de ha megházasodsz, a férjednek pedig megvan a saját karrierje, aztán gyerekeitek is lesznek, nos... a függetlenségedet fel kell adnod

- nyilatkozta Kardashian még 2018-ban az Alec Baldwin Show-ban. 

Egy házaspárhoz közeli forrás azt nyilatkozta róluk, hogy bár West támogatja feleségét, a rapper próbál mindent kontroll alatt tartani, és szereti, ha meg tudja győzni Kardashian saját nézőpontja jogosságáról. 

Iratkozz fel hírlevelünkre

Köszönjük, hogy elolvastad cikkünket.

Történeted, téma ötleted szívesen fogadjuk, az info [kukac] beautylife.hu címen.

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj a legújabb trendekről, aktualitásokról.

Továbbiak a témában