A Kardashian lányok lejjebb adtak a személyi higiéniájukból a karantén alatt

A Kardashian lányok lejjebb adtak a személyi higiéniájukból a karantén alatt

2020. május 18. 22:00:00

Nincsenek vörös szőnyeges megjelenéseik, ha kimennek az utcára, szájmaszkot kell viselniük. Végül is érthető, miért is kéne a négy fal között is állandóan szépítkezniük?

Ha a Kardashian lányok valamiről híresek, hát akkor az az, hogy tudják, hogyan vonják magukra a figyelmet külsejükkel, és most nemcsak a bármit is alig takaró (latex)ruháikra gondolunk, hanem erős sminkjeikre és póthajukra. Igen ám, csakhogy a házi karantén idején még ők is lejjebb kapcsoltak a szépítkezésben, Kourtney és Khloé Youtube-csatornájukra feltöltött Wellness Wednesday műsorukban osztották meg egymással és nézőikkel, hogy bár edzeni még mindig edzenek rendszeresen, a hajápolás már lejjebb került a fontossági sorrendjükben. 

A fenti videóban követőik kérdéseire válaszoltak a Kardashian lányok, így vetődött fel az a kérdés is, hogyan ápolják a hajukat, vajon minden edzés után megmossák-e. Kourteney ekkor árulta el, hogy mióta tart a karantén, csak csapvízzel mos hajat, aztán egy törölközővel a feje tetejére tornyozza a haját, és hagyja, hogy magától megszáradjon. Sőt, a videó készítése napján még csak meg sem fésülködött. 

Bár testvére, Khloé kissé furcsállotta Kourteney hajmosási rítusát, bevallotta, hogy bár ő a hét elején szokott hajat mosni, eddig még nem tette meg, talán majd másnap. 

Iratkozz fel hírlevelünkre

Köszönjük, hogy elolvastad cikkünket.

Történeted, téma ötleted szívesen fogadjuk, az info [kukac] beautylife.hu címen.

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj a legújabb trendekről, aktualitásokról.

Továbbiak a témában