Adele belebújt a 4 évvel ezelőtti fellépőruhájába, hogy megmutassa, mennyit fogyott

Adele belebújt a 4 évvel ezelőtti fellépőruhájába, hogy megmutassa, mennyit fogyott

2020. június 29. 23:00:00

Adele május elején egy olyan képet posztolt magáról, hogy az összes követőjének kikerekedett a szeme, hiszen az énekesnő rengeteget fogyott.

Adele laza hétvégét csapott: megivott öt cidert, lejátszotta a négy évvel korábbi, Glastonbury fesztiválos fellépését, majd végignézve magát boldogan énekelt és táncolt saját számaira. Ja, és ami a legfontosabb, ismét felvette azt a ruhát, amiben 2016-ban állt a színpadra - így tette mindenki számára egyértelművé és jól láthatóvá, milyen látványosan lefogyott az utóbbi hónapokban. 

Az énekesnő tavaly karácsonykor, majd utána csak május elején posztolt magáról teljes alakos fotót, amivel rajongói tudtára hozta: a plusz kilók már a múlté. Adele rajongóinak meghökkenésére reagálva a sztár egykori a személyi edzője, Pete Geracimo is nyilatkozott Insta-oldalán Adele fogyásáról. A férfi szerint Adele 2015-ös turnéja után kezdett elszánt életmódváltásba, de gyorsan hozzátette, önszántából akart fogyni, nem a média vagy más kívülről érkező nyomás miatt. Mindössze arról van szó, hogy Adele saját maga lehető legjobb (és legegészségesebb) változatává akart válni.

A többszörös Grammy-díjas énekesnő a hétvégén egy másik fotót is posztolt közösségi oldalára, ami már az imént említett Glastonbury Festivalon készült. Hogy milyen indokkal osztotta meg ezt a négyéves képet, nem tudni. A rajongók mindenesetre élénk találgatásba kezdtek: szerintünk Adele már az új albumán dolgozik. Az énekesnő legutolsó nagylemeze, a 25 2015-ben jelent meg. Iratkozz fel hírlevelünkre

Köszönjük, hogy elolvastad cikkünket.

Történeted, téma ötleted szívesen fogadjuk, az info [kukac] beautylife.hu címen.

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj a legújabb trendekről, aktualitásokról.

Továbbiak a témában