6 éve, hogy Ireland Baldwin meggyógyult étkezési zavaraiból

6 éve, hogy Ireland Baldwin meggyógyult étkezési zavaraiból

2020. augusztus 18. 19:30:00

Alec Baldwin és Kim Basinger 24 éves lánya különleges évfordulót ünnepelt néhány napja.

Ireland Baldwin Insta-oldalán egy rövid videóban közölte követőivel, hogy augusztus 15-én lett pontosan hat éve, hogy legyőzte az anorexiát és a bulimiát, és teljesen egészségesen táplálkozik.

Ma, augusztus 15-én van pontosan 6 éve, hogy már nem vagyok sem anorexiás, sem bulimiás, ahogy semmilyen más evési zavarral sem küzdök, amik korábban éveken át kínoztak.A modellkedéssel is kacérkodó Baldwin állításából kis fejszámolás után, kikövetkeztethetjük, hogy a sztárpár lánya 18 éves korában gyógyult meg, és tinédzserkora jelentős részében táplálkozási zavarai voltak. A celeb már 2018-ban is beszélt anorexiájáról egyik Insta-bejegyzésében, idézte fel a Page Six.

Higgyetek nekem, mindaz a fájdalom és sanyargatás, aminek kitettem magam, nem érte meg.

Egy másik alkalommal pedig arról vallott, milyen megrögzött szokásai voltak étkezés után. Vagy egyből rohant a legközelebbi vécéhez, hogy meghánytassa magát, vagy emésztést segítő tablettát vett be, vagy pedig addig futott, míg már a lábát sem érezte.

Amikor elkezdtem modellkedni, még olvastam az emberek kommentjeit. Ha valaki azt írta, hogy túl magas vagy túl kövér vagyok ahhoz, hogy jó modell legyek, egyből ráálltam a futópadomra, és addig futottam, míg megnéztem három epizódot a Friday Night Lighst-ból.

Baldwinnak nemcsak étkezési rendellenességeit sikerült legyőznie, hanem szemérmességét is. Insta-oldalán jócskán találhatunk róla magamutogató fotókat, de az is előfordult már, hogy saját apja kommentelt az egyik képe alá, hogy egy picit talán túlzásba vitte a pucérkodást.Iratkozz fel hírlevelünkre

Köszönjük, hogy elolvastad cikkünket.

Történeted, téma ötleted szívesen fogadjuk, az info [kukac] beautylife.hu címen.

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj a legújabb trendekről, aktualitásokról.

Továbbiak a témában