Megszületett a Grace Klinika színészpárjának második közös gyermeke

Megszületett a Grace Klinika színészpárjának második közös gyermeke

2020. augusztus 26. 23:00:00

Kisfiú!

Alig gyűjtöttük össze, mely sztárok szültek idén, újra bővíthetjük a listánkat. Camilla Luddington, a Grace Klinika színésznője Instagram-oldalán közölte, hogy megszületett második gyermeke, a Grace Klinikában szintén szereplő férjétől, Matthew Alantől. Luddington nem várt sokáig a hír bejelentésével, már a kórházi szobájából posztolt:

Egy évnek tűnő harmadik trimeszter után végre megtörtént. Matt és én nagyon boldogan jelentjük be kisfiunk, Lucas megszületését, akit úgy is ismerhetünk, mint az én kis oroszlánom. 


A színésznő a People-nek beszélt arról, mennyire könnyű volt a névválasztás, ugyanis a Lucas volt az egyetlen fiúnév, ami neki, és férjének, is tetszett. Igaz, az interjúból az is kiderül, hogy 2019-ben összeházasodott pár kislányt várt, ugyanis Luddingtonnak pont olyan reggeli rosszullétei voltak, mint előző terhességekor. Luddingtonnak és Matthew Alannek, akit a 13 okom volt c. sorozatból is ismerhetünk, ugyanis már van egy lányuk, a 2017-ben született Hayden.

A Grace klinika sztárja még márciusban jelentette be, hogy várandós. Azóta többször is posztolt terhességéről, többnyire otthonából - mivel a koronavírus miatt fokozottan ügyelnie kellett az egészségére, amitől valamivel feszültebb is volt, mint első terhessége idején. Iratkozz fel hírlevelünkre

Köszönjük, hogy elolvastad cikkünket.

Történeted, téma ötleted szívesen fogadjuk, az info [kukac] beautylife.hu címen.

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj a legújabb trendekről, aktualitásokról.

Továbbiak a témában