Elképesztően megváltozott a Szex és New York legsármosabb pasija

Elképesztően megváltozott a Szex és New York legsármosabb pasija

2020. július 08. 20:00:00

Jason Lewis a sorozatban Samantha Jones párját, Smith Jerrodot alakította.

Emlékszel még a Szex és New York Smith Jerrodjára, aki a Samantha Jones pasiját alakította? A sorozat egyik legsármosabb férfi szereplőjét a történet szerint Samantha fedezte fel, ami után karrierje üstökösként lőtt ki és lett belőle világsztár. Smith-nek ráadásul még a szíve is a helyén volt: amikor Samantha rákos lett és a kezelés miatt hullani kezdett a haja, ő is leborotválta szexepiljévé vált hosszú szőke fürtjeit. Ennyi múltidézés után megmutatjuk, hogy néz ki most Smith Jerrod, alias Jason Lewis, aki a napokban az ausztrál The Morning Show vendége volt. Figyelem, nagyon megváltozott:


A 49 éves színészt természetesen a Szex és New Yorkról is kérdezték, amivel kapcsolatban arra voltak kíváncsiak a műsorvezetők, vajon minek köszönhette a sorozat a népszerűségét.

Nos, az egész a címmel kezdődik, szex... Minden jó darab valami olyasmiről szól, amit mindannyian átéltünk már - szerintem itt is erről van szó. Ráadásul olyan jól csinálták a sorozat készítői, hogy közben vicces, szórakoztató és szenzációs volt. Minden részben volt valami igazán őszinte, szívből jövő. 

Lewis a Szex és New York óta több filmben és tévésorozatban is szerepelt, de egyik munkájával sem tudta túllicitálni az előbb említett sorozat és a belőle készült filmek sikerét. 


Bár a színész nem házas és gyereke sincs, szíve már foglalt: idén Valentin-napon jegyezte el kedvesét, Liz Godwint, akivel már régóta egy párt alkotnak. 


Ha ezzel a hírrel elkeserítettünk, sajnáljuk, engesztelésül itt van még egy fotó Lewisról, akivel hiába is kekeckedne az idő múlása, nem tud fogást találni rajta. Iratkozz fel hírlevelünkre

Köszönjük, hogy elolvastad cikkünket.

Történeted, téma ötleted szívesen fogadjuk, az info [kukac] beautylife.hu címen.

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj a legújabb trendekről, aktualitásokról.

Továbbiak a témában