Hiába a siker, Mel C borzalmasan érezte magát a Spice Girls idejében

Hiába a siker, Mel C borzalmasan érezte magát a Spice Girls idejében

2020. szeptember 29. 22:30:00

A lánybanda énekesnője depresszióval és étkezési zavarokkal is küzdött.

Mel C a UK Guardiannak írt esszéjében mesélt arról, hogy hiába az óriási népszerűség, élete Spice Girls-ös időszaka nem tartozik a legboldogabb évei közé. A kegyetlen és lelketlen zeneipar hamar depresszióssá tette, vallotta be több évtizeddel a lánybanda fénykora után. 

Ahogy a mondás tartja, egyszer fent, máskor lent, Mel C szerint pedig a lenti időszakok nagyon kegyetlenek tudnak lenni. A róla és a Spice Girls-ről szóló gonosz és piszkálódó cikkek miatt nemcsak depresszióssá vált, étkezési zavarai is lettek még a '90-es években.

Mindenem megvolt, amire vágytam, mégis reménytelenül boldogtalannak éreztem magam. Gyakran elfelejtik a közismert személyekről, hogy ők is csak emberek. 

Az énekesnő problémáit tovább tetézték, hogy annyira szégyellte magát érzéseiért, hogy nem mert segítséget kérni, azoktól pedig, akik ilyen szándékkal közeledtek volna hozzá, elzárkózott. 

Emlékezz arra, hogy ennél jobb életet érdemelsz. Én is ezt mondogattam magamnak és másoknak is. 

1994-ben, amikor Mel C csatlakozott a Spice Girls-höz még csak 20 éves volt. A 2000-ben feloszlott együttes előbb 2007-ben, majd tavaly is összeálltak, utóbbi alkalommal egy miniturné erejéig - Victoria Beckham távolmaradásával. Az együttes a 2012-es londoni olimpia megnyitóján is fellépett. 


Iratkozz fel hírlevelünkre

Köszönjük, hogy elolvastad cikkünket.

Történeted, téma ötleted szívesen fogadjuk, az info [kukac] beautylife.hu címen.

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj a legújabb trendekről, aktualitásokról.

Továbbiak a témában