Gabriela Spanic imádja Budapestet

Gabriela Spanic imádja Budapestet

2020. szeptember 15. 23:00:00

A venezuelai színésznő a Dancing with the Stars című műsor miatt költözött ideiglenesen Budapestre, amiben ő is a táncos versenyzők egyike lesz.

Hétvégén derült ki, hogy a TV2 ismét feleleveníti a korábban már Magyarországon is sikeresen futó, sztárok részvételével zajló, táncversenyes vetélkedőket. A kereskedelmi csatorna hamarosan induló új műsorában, a Dancing with the Stars-ban hazai sztárok, és a dél-amerikai szappanoperákból ismert színésznő, Gabriela Spanic is versenyezni fog hétről hétre, hogy végül győztesként kerüljenek ki a megmérettetésből.

A Dancing With The Stars több szempontból is nagy durranása lesz a TV2 idén őszi programkínálatának. Egyrészt a már fent említett Spanic miatt, másrészt azért, mert a műsor apropóján sikerült átcsábítania a csatornának az RTL Klubtól Lékai-Kiss Ramónát, aki a táncos show műsorvezetője lesz. 

A 46 éves Spanic már három hete Budapesten van fiával, a TV2 által készített videoüzenetből pedig kiderült, mennyire rajong az országunkért, sőt, nemcsak ő, hanem a fia is.  

Boldog vagyok és megtiszteltetés számomra, hogy itt lehetek Budapesten. Imádom a magyarokat, imádom az ételeiket, imádok mindent (...) Megváltozott az életem, méghozzá sokkal jobb lett a műsornak hála, mert imádom Budapestet. Jártam már Budapesten korábban, de most a fiammal jöttem. (...) Mindketten nagyon élvezzük a forgatást, az ittlétet. A fiam a Zoomon keresztül tanul, de ő is teljesen beleszeretett Budapestbe. Azt mondja, "Anya, maradjunk itt, itt akarok élni!" Igazán boldog itt

- idézte az énekesnőt cikkében a Blikk.

A műsorban Spanicot kívül Marsi Anikó, Noszály Sándor, Gelencsér Tímea, Emilio, Détár Enikő, Tóth Dávid, Pásztor Anna, Osvárt Andrea, Horváth Tamás, Istenes László, illetve Győrfi Pál fia, Győrfi Dániel versenyeznek majd.  Ami pedig a zsűrit illeti: Ördög Nóra, Molnár Andrea, Kováts Gergely Csanád és Schiffer Miklós véleményezheti majd a táncosok produkcióját. 

És ha esetleg már nem rémlene, ki is az a Gabriela Spanic, gyorsan belinkeljük a Paula és Paulina első részét. Iratkozz fel hírlevelünkre

Köszönjük, hogy elolvastad cikkünket.

Történeted, téma ötleted szívesen fogadjuk, az info [kukac] beautylife.hu címen.

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj a legújabb trendekről, aktualitásokról.

Továbbiak a témában