Gwyneth Paltrow a vaginaillatú gyertyája után az orgazmusa szagát is viaszba öntötte

Gwyneth Paltrow a vaginaillatú gyertyája után az orgazmusa szagát is viaszba öntötte

2020. június 18. 22:00:00

A színésznő Goop nevű online boltjában elég sok mindent lehet vásárolni, a vibrátoroktól kezdve az illatos gyertyákig. Persze ne visszafogott illatokra gondolj, Paltrow vagina- és orgazmusillatú gyertyákkal sokkolja potenciális vásárlóit.

Goop a neve Gwyneth Paltrow rendhagyó márkájának, mely olyan bizarr dolgokat gyárt és árul, mint például vaginaillatú gyertya, ami ráadásul nem is olcsó, 75 dollárba, vagyis több mint 20 ezer forintba kerül. A termék nagy siker lett, annyit rendeltek belőle a vásárlók, hogy teljesen kiürült a készlet (de szerencsére már újra kapható). A színésznőből üzletasszonnyá avanzsált Paltrow meg akarta lovagolni gyertyája sikerét, ezért egy másik sokkoló ötlettel rukkolt elő: megszagosította az orgazmusát és abból is illatgyertyát készített, amit szintén 75 dollárért árul - írja a New York Post. 

Nagyon vicces az egész, valami olyasmi ötletünk volt, hogy egy igazi punk-rock, feminista terméket készítünk

- beszélt gyertyáiról Paltrow az alább beágyazott videóban, melynek harmadik perce környékén ezúttal nem a sztár lányát, hanem fiát láthatod. 


Paltrow Jimmy Fallon műsorában beszélt az új, orgazmusillatú gyertyájáról, mely illatnak összetevőit a  grapefruitból, az érett fekete ribizliből és többek között a török rózsából nyerték ki. A híresség elmondása szerint a végeredmény nagyon szexi, meglepő és addiktív lett. Az orgazmusillatú gyertyát egy tűzijátékot ábrázoló dobozban adják.

Paltrow cége már egy dokusorozatot is készített, mely a Netflixen év elején debütált. A sorozatban a nőké a főszerep, na meg persze például az orgazmusé, amit az egyik részben jó alaposan kitárgyalnak. 

Borítókép: metro.co.uk

Iratkozz fel hírlevelünkre

Köszönjük, hogy elolvastad cikkünket.

Történeted, téma ötleted szívesen fogadjuk, az info [kukac] beautylife.hu címen.

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj a legújabb trendekről, aktualitásokról.

Továbbiak a témában